| CiocarlanElena a întrebat:

Of...am 15 ani si mi-am inceput viata sexuala acum o luna si jumatate, prima data a durut, era normalsaddar ma m-ai doare si cum, nu am facut-o de multe ori de 4-5 ori dar ma doare, credeti ca este ceva normal sau poate fii o problema m-ai grava? va rog mult ajutati-ma nu stiu ce sa faccrying

7 răspunsuri:
| emanuil07 a răspuns:

Eu am un raspuns pentru tine dar sa stii ca asa-i la inceput daca vrei sa ne cunoastem intra pe yahoo mesager cu id emanuil07 si ai sa discutam mai multe acolo

| Ciresikaaa a răspuns:

De 4-5 ori la 15 ani :O
vb. serios?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i mamicii tale. ea va sti ce sa te invete. e femeie matura nu?

| misterioaѕa a răspuns:

Normal ca este o problema, cine stie ce ai patit, vreo boala ai luat sau ceva, de 4 -5 ori pe zi >>>>>>? daca nu rei sa te imbolnavesti mai ia o pauza si du-te si la doctor, daca este ceva grav si nu te duci la doctor, o sa fie prea tarziu, fundita si ia-te dupa sfatul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nimic ma ca si mie mi s-a intamplat cand am avut 13 ani si m-am culcat cu un tip

| Nikoletta_8840 a răspuns:

La 15 ani? O_O
e devreme nu... mi-a cazut monitorul in cap citind!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca esti prea mica pentru asta si organismul tau nu face fata. Suferi leziuni la fiecare contact sexual si va fi din ce in ce mai rau. Du-te din nou la ginecolog, solicita-i o internare si analize complete si complexe (inclusiv o colposcopie si o ecografie transvaginala). Vezi ce se mai poate salva, fiindca altfel o sa ai sechele pe toata viata.