Deci... faza cu topu, că tot te mută de pe un loc pe altu, denotă faptul că vrea "să te ţină pe jar"... adică, nu vrea s-arate clar că-i place de tine. probabil e gen mai orgolios, sau care nu-şi arată verde-n faţă sentimentele, şi câteodată e mult mai bine aşa. revenind. la faza cu fratesu se vede de la o poştă că a fost un "plan" pus la cale de el, probabil în complicitate cu fratele său. se vede clar pentru că intră apoi "el" pe id şi te întreabă dacă a vorbit cu tine "prietena" lui (aici e mai mult decât evident că a vrut să te facă geloasă, joacă de copii ). mă mir cum de la 16 ani încă mai face chestii de astea copilăreşti în toată puterea cuvântului.
În concluzie, e clar că te place şi nu are curaj să ţi-o zică în faţă. (cam timid băiatu` ].
În privinţa faptului de a fi cu el, depinde:
- dacă şi ţie îţi place de el ( la fizic )
- dacă îţi place comportamentul lui (de copil ]
- dacă nu te-au deranjat fazele care le-a făcut (cu topul şi cu "prietena" lui ]
- dacă simţi nevoia, sau chiar vrei să ai un iubit :X
. deci, cam asta ar fi. acum rămâne oricum decizia ta. ] :*>
Eu cred ca te place pentru ca imediat dupa ce ai spus lu fratiso ca nu iti place de el afli ca are iubita nu se stie daca e adevarat poate doar te face geloasa. Ar fi mai bine sa-i spui pe mess daca nu poti in realitate.
papa:*
Buna! Eu zic ca te place. n-ar fi rau sa incerci sa te combini cu el ca si-asa nu ai ce pierde.Plus ca nu e asa mare diferenta dintre voi.
Succes!
Parerea mea e ca ii place de tine dar e mai orgolios si vrea sa iti dai tu mai mult interesul...lasa-l sa te abordeze el mai des pe mess si apoi iti dai tu seama ce vrei sa faci in functie de parere o sa iti faci despre el...
Cum sa stea unu de 16 dupa una de 13? sa fim seriosi. lumea asta a luat`o razna!
Buna. Nu stiu daca te place sau nu. Nu inteleg de ce unele fete isi fac iubiti de la 11 ani. de ce? gata cu copilaria? o sa ai tot timpul cand o sa fii mare sa ai iubit si chestii din asta. Acum joacate cu papusile si deseneaza.
Da intr-adevar esti mica...si faza cu hi5 si topurile lu base` e doar o joaca de copii. daca are prietena lasa-l frate si gasestety unu de varsta ta. nu te baga pe combinatia lor.
Sar putea sa te placa da chestiacu hi5 e o prostie sincer ce conteaza pe ce top esti chiar si daca te place
Sa stii ca mi s-a intamplat si mie asta cand eram de 13 ani.nu esti asa mica stai linistita si vb in continuare cu el...este foarte frumos sa iubesti si sa fii iubit...incearca si uh.