| Chimilica a întrebat:

Of doamne. trebuie sa va rog de 100 de ori sa ma ajutati? De ce sunteti asa? Tipul pe care-l plac este in clasa a9-a, eu a 8-a. Mereu cand ma vede ma ia in brate, se uita in ochii mei, zambeste, imi face cu ochiul. Asta facea si inainte sa afle ca-l plac. M-a intrebat daca mai sunt virgina, i-am spus ca da! M-a intrebat daca vreau sa o fac cu el odata si apoi a renuntat! In rest tot asa de bine ne intelegem am trecut peste faza cu sexul! Am impresia ca-i place de mine? Cred prost?! FUNDA MARE! PUPPPP!

Răspuns Câştigător
| Anonimmm a răspuns:

Da te place... faza cu sexul cred ca te.a intb sa vada daca esti o fata usoara si te lasi la toti. intelegi tu... Daca si dupa ce te.a intb se poarta la fel chatterbox sigur te place. tongue. Daca nu se purta la fel vroia decat sa o faca cu tine.

Eu zic sa incercati poate veti fi impreuna :*.
Suucces >big grin

5 răspunsuri:
| maissner a răspuns:

Te place clar. Dar doar atat, nu stiu cat de mult ii pasa de tine, mai ales daca te'a intrebat daca vrei sa faci sex cu el, e posibil ca el asta sa urmareasca sa obtina de la tine, dar exista si o a 2a varianta, si anume, aceea ca vede in tine o pesoana speciala pe care o apreciaza... exprimat in procente(parere proprie si personala) prima varianta 70% iar cea de'a 2a 30%...

| play4girls a răspuns:

E al tau.trebuie doar sa il provoci mai mult, ca sa actioneze.bafta!

| philips a răspuns:

Clar de place.doar cred ca si el e virgin si nu stie cum sa faca pe desteptul sa para acel mascul feroce! bafta si vezi ce faci

| Chimilica explică:

Daca as putea v-as da la toti funda! Sunteti minunati toti big hug

| aurelianmarius a răspuns:

Vreau sa zic ca e indragostit de tine e posibil sa iti fi pus intrebarea asta deoarece a vrut sa stie daca esti cum sa zic eu ( pura ) si probabil sa isi dea seama de faptul ca nu esti o usuratica -asa suntem noi baietii ne gandim la sex dar nu intotdeauna - bafta cu tipu...