Da te place... faza cu sexul cred ca te.a intb sa vada daca esti o fata usoara si te lasi la toti. intelegi tu... Daca si dupa ce te.a intb se poarta la fel sigur te place. . Daca nu se purta la fel vroia decat sa o faca cu tine.
Eu zic sa incercati poate veti fi impreuna :*.
Suucces >
Te place clar. Dar doar atat, nu stiu cat de mult ii pasa de tine, mai ales daca te'a intrebat daca vrei sa faci sex cu el, e posibil ca el asta sa urmareasca sa obtina de la tine, dar exista si o a 2a varianta, si anume, aceea ca vede in tine o pesoana speciala pe care o apreciaza... exprimat in procente(parere proprie si personala) prima varianta 70% iar cea de'a 2a 30%...
Clar de place.doar cred ca si el e virgin si nu stie cum sa faca pe desteptul sa para acel mascul feroce! bafta si vezi ce faci
Vreau sa zic ca e indragostit de tine e posibil sa iti fi pus intrebarea asta deoarece a vrut sa stie daca esti cum sa zic eu ( pura ) si probabil sa isi dea seama de faptul ca nu esti o usuratica -asa suntem noi baietii ne gandim la sex dar nu intotdeauna - bafta cu tipu...
beausingurlamasamea întreabă: