| SimonaA7 a întrebat:

Of dragostea astasad sa va zic. eu cu cea mai buna prietena neam imprietenit cu un baiat. acu suntem un fel de 3 cmbplaughing eu i-am zis prietenei kami place de el si am intrebat-o daca ei ii place si a zis ca nu. cand vorbeau odata el i-a zis ca nu near compara niciodata si daca ar fi sa moara una dintre noi a zis ca mai bine moare el. deci tine la noi la fel. Azi la biserika dupa slujba o tine de la spate in brate el pe ea. pff ce ciuda imi era,,,,, dupa aia a vrut sa ma ia si pe mine da cu eram eu asa mai geloasa i-am zis : lasa, nu veti ca tin in brate pe altcineva? iar dupa ce i-am dat drumu prietenei a luat-o iar el pentru ca a lasat-o oleaca ca sa poata vorbi la tel si am luato eu si dupa aia vam zis...Doamne cand am ajuns acasa ma inceput sa plang si ma gandesc intruna la ei cryingziceti mi si mie ce sa fac sa ma calmez. eu ma tem ca lui ii place de ea! aaaJUUUttttOOOR! HElp me pls

Răspuns Câştigător
| deen a răspuns:

-____- nu e sfarsitul lumii. ok deci nimeni niciodata nu poate sa simta acelasi lucru pentru 2 persoane. evident o place mai mult pe una dintre voi. iar aici tu nu poti decide pe cine place, dar poti sa-ti dai seama daca acea fata esti tu sau prietena ta.
nu ii mai da atentie pentru o zi doua. fate ca nu-l vezi de loc, dar nu te comporta ca si cum ai fi suparata pe el, pur si simplu fii mai rece. trateaza-l cum ii tratezi pe ceilalti baieti obisnuiti. daca el observa schimbarea, si daca il deranjeaza, si daca te intreaba dc te comporti asa, atunci inseamna ca are nevoie de atentia ta, si ca ai o sansa cu el. happy

6 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Hm, adica nu prea inteleg acest triunghi al dragostei care se invarte in jurul vostru! Adica acest baiat ar reusi sa va destrame prietenia voastra care era asa de importanta pentru voi? Ce s-a intamplat cu voi? In primul rand vorbeste cu prietena ta si stabiliti daca are sau nu vreun sentiment pentru el daca nu atunci actioneaza direct si nu-l mai lasa sa iti scape! Asa nu vei mai avea remuscari da? Multa bafta!

| Lolita1130 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el. Poate intre ei nu este nimic, ci doar o relatie de amicitie happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca asta e dragoste, inseamna ca eu sunt gay.

| DolsePapusik a răspuns:

Nu mai plange daca vrei poti sa il faci gelos cu altcineva. Pe la inceputul anului si mie imi placea de un baiat apoi a venit o fata si el s-a indragostit de ea dupa ce s-au despartit a inceput sa se dea la mine flacara s-a reaprins dar nu voiam asta. Seara ma gandeam la el si imi spuneam ''nu, nu vreau sa il plac'' dupa cateva nopti nu i-am mai dat importanta nu il mai plac.Tu incearca sa te prefaci ca nu ii vezi sau ca iti vine rau cand se imbratiseaza se pupa etc. Asa am facut eu.

| SimonaA7 explică:

Mersi fain la toti :*:*:*:*

| Gabitutzza a răspuns:

Adevarul e ca multe fete trec prin asta dar modaliatea este de a vorbi cu el si al intreba daca este adevarat, daca el zice da inseamna este un nesimtit care isi bate joc de fete, dar o sa treaca iar atunci cand vei avea o familie si poate vei avea o fiica poate si ea va fi trecut prin asa ceva iar tu iti vei aduce aminte de aceasta intemplare si iti vei da seama ca daca nu te desparteai de acel baiat nu il vei conoaste pe sotul tau si iti vei da seama ca acest lucru a fost de la dumnezeu.sa nu uiti ca suferinta,bucuria, necaul, miracoloul se intampla cu un scop.si asa vei invata sa conosti oameni... sper ca te-am ajutat si mult noroc...si pentru sfarsit iti recomand sa vorbesti cu el!