Gandeste-te un pic, cum sa nu se supere daca tu faci asa? Nu te-a sunat 3 ore, probabil a avut treaba sau a dormit sau, cine stie? Pentru binele tau, al vostru las-o mai moale. O sa se sictireasca si la un moment dat cand tu o sa mai pui capat relatiei n-o sa mai vrea sa va impacati.Incearca sa fii un pic, doar un pic mai indiferenta, acorda-i putina libertate.De ce esti asa, ti-a gresit cu ceva, te-a inselat? Daca el te suna in fiecare pauza, inseamna ca-i e dor de tine si vrea sa te auda, de ca sa fii mereu pusa pe cearta? Acorda-i un timp(o zi, doua)si incearca sa vorbiti.Recunoaste-i ca esti un pic mai dificila si roga-l sa te ajute sa te schimbi un pic. Fa-l sa te inteleaga.
Fata, imi este mila de prietenul tau. tu stai toata ziua cu telefonul in mana? vrei sa te sune la fiecare ora? nu aveti si voi viata voastra(separata)colegi, prieteni, parinti, activitati? pai cred si eu ca s-a saturat sa tot ii zici "vreau sa ne despartim","vreau sa ne impacam" de nu stiu cate ori pe zi.lasa-l un pic sa respire, sa mai iasa cu baietii. da-te si tu la prietenele/colegele tale, cand te plictisesti.il stresezi prea mult.cum sa te sune daca tu esti imbufnata mereu?