| Realilusion a întrebat:

Of nu stiu ce sa fac. Dau funda pentru cel mai bun sfat.Acum 2 saptamani am iesit cu o fata la unn suc si ne simteam bine impreuna si cred ca ma place si apoi am mai vorbit pe messenger si imi da dea :*:*::* de multe ori emoticoane de astea.Eu m`am gandit sa o invit incodata inn oras si sa-i ofer un tradafir si sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea. Dar azi, am vorbit cu ea pe messenger si nu mai era asa activa cum vorbeam de obicei, si nu mi-a mai dat :*...cum imi dadea de obicei. Nu stiu ce sa fac, nu mai pot, vreau sa o intreb pe messenger acum daca vrea sa fe prietena mea. Ce sa fac? Dau funda pentru cel mai bun sfat!

7 răspunsuri:
| Misha18 a răspuns:

Trimitei si tu pupici si inimioare si vezi cum reactioneaza.

| Milkyleaves a răspuns:

Buna.Mi-as dori ca impreuna sa gasim solutii la intrebarile care te framanta.Ce-ai spune daca mi-ai povesti detaliat ceea ce ai pe suflet?E-mailul meu este:fogelline.oasis@yahoo.com.Te astept cu tot dragul :-).Doamne ajuta!

| Mirruna a răspuns:

Probabil e suparata. intreab-o daca e asa. incearca s-o faci sa se simta bine. deschide discutii prin care poti bate apropouri. mie una, treaba cu trandafiru' mi-ar place maxim day dreaming.

| superdorex a răspuns:

Continua ce aveai de gand, adica sa o inviti in oras si apoi cu acle trandafir sa ii zici ca e speciala si vrei sa o ai alaturi! Nu pe messenger se fac aceste lucruri! Ci doar intr-un cadru mai special si daca vrei sa fii si sa pari un romantic fa asa cum ti-ai propus! Sigur o vei face sa ramana fara cuvinte! multa bafta!

| deen a răspuns:

Nu o intreba online! faza cu trandafirul suna foarte bine, si eu sunt fata si mie mi-ar placea ca un baiat sa ma surprinda asa...DAR fii sigur ca e disponibila si ca te place asa cum crezi tu, e mai bine sa astepti putin decat sa fi refuzat. mult noroc :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.
mai bine ai intrebao daca s-a intamplat ceva cu ea, este suparata sau mai stiu eu ce. sfatul meu este s-o inviti in oras cum aveai degand, mi se pare o prostie grosolana sa intrebi o fata pe mess daca vrea sa fie cu tine straight face.

| BloodyRose a răspuns:

Nu pe mess,e cel mai aiurea straight face Fa asa cumai vrut de la bun inceput si sunt sigura ca o sa fiti bine dar ai putea sa o faci acum sa rada, sa vezi ce a patit, pune-i si tu emoticoane si vezi cum reactioneaza, incearca sa afli ce s-a intamplat cu ea si daca ai suparat-o cu ceva. Oricum faza cu trandafirul e supeeerba love struck Sunt sigura ca o sa accepte!