| Realilusion a întrebat:

Of nu stiu ce sa fac. Dau funda pentru cel mai bun sfat.Acum 2 saptamani am iesit cu o fata la unn suc si ne simteam bine impreuna si cred ca ma place si apoi am mai vorbit pe messenger si imi da dea :*:*::* de multe ori emoticoane de astea.Eu m`am gandit sa o invit incodata inn oras si sa-i ofer un tradafir si sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea. Dar azi, am vorbit cu ea pe messenger si nu mai era asa activa cum vorbeam de obicei, si nu mi-a mai dat :*...cum imi dadea de obicei. Nu stiu ce sa fac, nu mai pot, vreau sa o intreb pe messenger acum daca vrea sa fe prietena mea. Nu mai am rapdare pana saptamana viitoare cand am vrut sa o chem in oras off Ce sa fac? Dau funda pentru cel mai bun sfat!

3 răspunsuri:
| Tzutzik a răspuns:

Salut,eu nu cred ca ideea cu messengerul e buna,e mai frumos cind ii faci uitindute in ochii ei,dar poate nu-ti dadea :*:* fiindca este trista,nu are dispozitie, s-a certat cu cea mai buna amica, in familie ceva probleme.Ai rabdare pina saptamana viitoare o inviti la o cafea poti sa-i dai trandafirul si o vei intreba,spune-i totul ce simti, poate ea simte la fel, si o sa fie super la voi.
Mari succese!

| ana_9938 a răspuns:

Poi nu poti sa stii exact ce are. Poate a intervenit o problema cine stie, e suparata alea alea.Intrabo ce are ca sa ii fi alaturiwinking.Sau... poate a aparut un alt baiat in viata ei.Mai intai itreabo ce are si dupa pune-i intrebarea aia:* nu poti sa stii

| Scarlett011243 a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in tine. Fa-ti curaj invit-o in oras sunt sigura ca va merita ( PS: sa iei si acel trandafir rosu,, cred ca ii va placea mult) exact cum a zis Doinita poate a vut probleme in familie, poate era obosita, poate. infine, cine stie ce toane a avut in acea zi;
Fa-ti curaj si invit-o!