Iti dau un sfat: Invata sa citesti oamenii pentru ca asta te va ajuta EXTREM de mult mai departe. Din informatiile pe care le-ai dat nu putem spune cu exactitate daca te place sau nu, insa iti voi da cateva sfaturi pe care le urmezi daca vrei sa afli daca te place cu adevarat.
In primul rand este privirea lui. Incearca sa vezi daca se uita dupa tine, daca te priveste. Daca o face inseamna ca este interesat de tine. Apoi vine comportamentul lui fata de tine. Vezi cum reactioneaza el in preajma ta si cum reactioneaza cand nu esti prin zona lui deoarece daca te place va incerca sa iti atraga atentia in diferite moduri. Fiecare detaliu este important sa iti poate spune cate ceva despre el. Daca nu vrei asa... incearca direct. Lasa timiditatea pentru ca nu te va ajuta cu nimic si du-te si vorbeste cu el. Laurentiu a spus un lucru chiar bun si pe care te sfatuiesc sa-l urmezi.
Legat de timiditate. daca ai nevoie de ajutor iti voi lasa id-ul meu pe privat si ma poti adauga sa discutam. O seara placuta iti doresc.
Dupa mine tine distanta,cred ca nu ar fi genul me,de ce sa va tineti voi fetelor dupa ei,lasat-i pe iei sa vina dupa voi,nu mai faceti voi primul pas,stii care este chestia ne plac tot timpul persoanele nepotrivite noua, mai bine ai opserva ca nu este pentru tine numai pentru simplul fapt "ca are nasu cat o sura", deci?
Eu zic sa lasi timiditatea la o parte si sa vorbesti cu el,daca nu ai curaj fata in fata vorbeste cu el pe mess si intreaba-l daca te place ( eu am facut ceva in genu, si am iesit eu in avantaj).
Iar din comportamentul sau nu chiar ar da dovada ca te place, dar merita sa incerci. Funda.
Ii observi comportamentul, vezi incearca sa gasesti pretexte pentru a te apropia de el! si intelege dragoste cu sila nu se poate. pune pe cineva sa afle. daca te place...sau fa-ti curajul de al intreba... faci cum crezi dar eu spun sa ai incredere in tine, sa ii spui! sau sa te duci, sa ii dai un sarut iar daca el va simti acelasi lucru pe care il simti tu pentru el va continua sarutul crede-ma stiu ce zic!
Si mie imi place de o fata, si sincer cred ca si ea ma place 54%, asa ca reactiile mele sunt:
-Cand intru cu ea in vorba nu ma pot uita in ochii ei;
-Ma inrosesc repede;
-Ma balbai
-Nu ma uit dupa ea cand sunt prietenii de fata pentru ca ma vor face de ras(asa sunt prietenii pe la mine);
-Imi stralucesc ochii si cateodata mai si larcimez (de fericire).
Un pont pentru toata lumea in situatia mea:Toti te sfatuiesc sa-i spui ca o placi...sa-ti faci curaj insa toate persoanele se tem de un raspuns negativ, asa ca constinua sa-i faco ochi dulci (asta functioneaza de fiecare data) pana vezi ca se uita mai gales la tine.
Anonim519 întreabă: