| emi_8585 a întrebat:

Of! sunt de o saptamana cu un baiat,e prima mea reatie,el e tipul 'vagabond',am auzit multe,insa cu mine se poarta foarte frumos, mi-a spus si el ca nu se poarta cu orice fata asa/(mi-a fost confirmat si de mai multe persoane)insa sunt putin pesimista, daca vrea altceva de la mine.el imi spune ca daca voia altceva se comporta altfel si nu se mai expunea cu mn..insa nu stiu ce sa cred.cum sa imi dau seama ce vrea de fapt de la mine, adica daca vrea sau nu o relatie serioasa.e prima relatie si nu vreau sa sufar...(si inca ceva cam ce ar trebui sa vorbesc cu el la telefon, probabil o sa ma considerati o ciudata insa am experienta 0 la baieti si mai am si 18 ani.straight face)

6 răspunsuri:
| federerdinamo a răspuns:

Nu conteaza la ce varsta ai primul prieten. Trebuie sa gasesti o persoana care sa-ti schimbe viata nu doar starea civila de pe facebookwinking.

| MasterYoda a răspuns:

S-a "expus"? la radiatii, sau ce?
da-i sa suga tocul!

| emi_8585 explică (pentru MasterYoda):

Mda,trebuia sa ma astept si la raspunsuri d-astea.

| gabby269 a răspuns:

De ce nu ii dai macar o sansa? poate pe tine te place cu adevarat si chiar isi doreste ceva cu tine.Cum a zis si el nu se mai expunea cu tine daca nu dorea asta cu adevat. Daca voia sex iti zicea asta de la inceput sau ar trebui sa iti zica in curand.Mai asteapta, poate chiar se schimba pentru tine, ai incredere in el. Poate te apreciaza ca esti pura si nu vrea sa te dezamageasca sau sa te raneasca, da-i niste credit. ofera-i increderea ta(nu totala) si mai fa si lucruri nebunesti, nu o sa cunosti iubirea daca nu te avanti cu ochii inchisi.Ai grija totusi, in caz ca e doar de fatada toata dragalasenia asta, dar nu ai cum sa iti dai seama dupa doar o saptamana.Nu ii reprosa ceva sau sa ii spui ca nu il crezi ca el e sincer cand se comporta asa. Daca nu stii cum e sa suferi...nu stii cum e sa fi cu adevarat fericita, trebuie sa le gusti pe toate.Mult noroc :* si iti doresc o relatie sincera cu baiatul respectiv happy

| emi_8585 explică (pentru gabby269):

Multumesc! sti el iese in fiecare seara cu baietii, joaca poker, si alte lucruri, insa de fiecare data imi spune unde se duce si ma suna cand vine acasa, nu vorbim foarte mult(e destul de ocupat:scoala-munca-somn)insa ma gandesc ca e doar inceputul si nu vreau sa il sufoc si nu vreau sa ma arunc cu capul inainte pana nu voi fi convinsa de sentimentele lui.multumesc pentru sfaturi, mi-ar face placere sa mai vorbim apropo de unde esti?:*

| gabby269 a răspuns (pentru emi_8585):

Timisoara,daca vrei ca relatia cu el sa fie una de durata sa nu ii interzici ceea ce facea inainte sa fiti impreuna, asta ar fi o greseala majora.Din cate zici pare un baiat de treaba, se ocupa se aspectele importante ale vietii lui dar nu neglijeaza nici prietenii nici pe tinehappy.E foarte bine ca vrei sa ii oferi spatiul necesar, e de admirat.In caz ca vrei sa vorbim mai multe, da-mi un mesaj in privat in care sa imi scrii id-ul tau, eu am statut de junior si nu pot da mesajelaughing