| dudu10e a întrebat:

Ofer funda!
Neprotejat o femeie poate rămâne doar daca faci,îți dai drumul te ștergi si urinezi și iar începi o partida, nu?
Dar dacă faci un număr fara sa ai ejaculari anterioare de cel puțin 38 ore și atât înainte să mi vina am socsos și am frecat o 2 min și mi-am dat drumul pe ea pentru că așa a dorit ea fantezia ei

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E la noroc. Orice contact sexual neprotejat chiar daca nu exista ejaculare in interior aduce in sine sansa unei sarcini

| Miruna333 a răspuns:

Nu, de la absolut orice contact neprotejat poate ramane.

| Madaxo97 a răspuns:

Tu decizi dacă te riști sau nu, ești tu chiar atât de sigur si stăpân pe tine că o vei scoate la timp și nu vei lăsa măcar o picătură înăuntru?

| dudu10e explică (pentru suntserios):

Asta-i faza, că nu am ajuns făcând nici măcar sa simt că îmi vine ...nici nu avuserăm ejaculari anterioare.

| dudu10e explică (pentru Madaxo97):

Nu am făcut nici macar până să simt că îmi vine să-mi dau drumul...
Am frecato 2 minute până să mi vina sa dau drumu

| dudu10e explică (pentru Miruna333):

Asta-i faza că am făcut-o puțin nici măcar nu am ajuns in punctul sa simt că îmi vine, am scos-o că a vrut ea și am frecato 2 minute până să-mi dau drumul.
Da tot sunt stresat.

| Violleta2022 a răspuns:

M-am plictist de cate raspunsuri ti-am dat si tot nu pricepi.

Vezi ca s-au inventat PREZERVATIVELE!

| Miruna333 a răspuns (pentru dudu10e):

De asta trebuie sa folosesti protectie. Protectia nu consta numai in prezervative, asta daca ai o relatie

| dudu10e explică (pentru Miruna333):

Asta-i faza că am făcut-o fara prezervativ, și am scos-o că w zis ea sa o frece și să-mi dau drumul pe ea, nu am ajuns deloc făcând sex in punctul de a simțit să-mi dau drumul... după ce a scos-o a frecato 2 minute până să-mi vina și mi-am dat drumul pe ea totusi mă tem...

| Miruna333 a răspuns (pentru dudu10e):

Da, eu am inteles, la aia cu prezervativul eu am zis altceva. Dar da...sunt sanse