Buna,
Probabil cei doi au incheiat o relatie matura si au ramas, intr-o oarecare masura, prieteni. Nu cred ca mai simte ceva pentru ea, ci doar o ajuta, ca o persoana care ii e draga, care a fost in viata lui si pe care o respecta, si pana la urma a ajutat un copil la nevoie. Nu ar trebui sa ascunda asta de sora ta, insa probabil o face pentru ca sora ta nu intelege situatia si stia ca ar fi facut un scandal mostru. Cum la si facut de altfel. Eu zic sa stea linistita.
Gestul pe care l-a facut e cat de cat ok daaaar nu e normal ca acest lucrul sa-l ascunda de iubita lui. Sunt un cuplu iar eu consider ca trebuia sa discute si cu ea. Chiar daca nu sunt casatoriti si i-a dat din banii lui, tot consider ca ea trebuia sa stie. Faptul ca inca vorbeste cu fosta si a ascuns asta de iubita lui, nu e normal. Increderea se castiga greu si se pierde intr-o clipa. Trebuie sa se gandeasca la ceea ce vrea sa faca incontinuare si sa discute cu el.
Dacă el a vorbit cu fosta lui şi a şters conversaţia, denotă, că a înţeles, că acel copil nu este al lui şi că a şters vechea relaţie.Prin urmare, a pune întrebări acum, este o treabă neavenită deoarece, tulbură apele care încep să se liniştească. Episodul acesta trebuie uitat şi viaţa merge înainte. Părerea mea.Succes.