Fii desteapta si naste-l acolo! Da-i o sansa in plus! Lasa gura parintilor sau socrilor, ca nu e viata lor, ci a voastra! Faceti-va relatii in comunitatea romana si fiti ok! Aici e foarte nasol pentru nou nascuti, in comparatie cu ce ai acolo! Nu fa prostia vietii sa te intorci!
Sucess!
Stiu ca aici va avea alte conditii.Ma gandesc ca lui ii va fi cel mai bine.Am inteles ca va lua cetatenie doar daca nu il scoatem din UK 7 ani.Dar iti dai seama ca o sa mergem in vizite in Romania.Dar am inteles ca la 18 ani poate sa vina sa isi ceara cetatenia britanica. Oricum, mama mea ma intelege ca vreau sa nasc aici.De ce nu poate si soacra?
Si daca nu puteti iesi voi, o sa poate veni ei in vizita, sau vorbiti si va vedeti pe skype, sau altele!
Romania e pe primul loc la mortalitatea infantila, din cauza conditiilor din spitale!
Tu duci greul, tu trebuie sa te lupti pentru voi doi - tu si copilul! - ca tatal nu se stie niciodata ce face mai tarziu! - ca sa va fie voua bine!
Fii tare si success!
Sper ca nu fumezi, ca altfel il expui unor tare si handicapuri nasoale de tot. nu manca junk food, ci cat mai multe vegetale si fructe, lactate. si evident sa nici nu bei alcool.
Nu fumez.Si manac nu mai legume si fructe.Nu pot manca deloc carne. Daca mananc vomit Iar daca beau lapte ma balonez rau.Am impresia ca laptele acesta din Anglia nu imi face bine.
Chiar nu merita sa le ascult, cea mai bun arma impotriva unor astfel de oamenii este ignoranta, in schimb iti recomand sa nasti copilul ala in Anglia, va avea cetatenie britanic, deci va scapa de iadul asta numit Romania.
Va avea cetatenie doar daca nu il scot din Anglia 7 ani! Si nu pot sa stau atatia ani fara ca familia sa nu-l vada. Abia la 18 ani isi poate cere cetatenia.
Ii poti spune asa:"Eu nasc copilul asta, nu tu! Asa ca voi lua decizia de a naste aici si nu ma intereseaza parerea ta/dumneavoastra. Baiatul tau e casatorit cu mine, nu cu tine deci te rog frumos sa nu te mai bagi in familia noastra." vr funda plise❤