anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ofer fundita! De ce naiba cand imi place de un baiat mult, super mult si atunci cand el incepe sa ma placa ma simt ciudat, si parca nu mai vreau sa fiu cu el.Ii din cauza ca n-am avut o relatie de durata niciodata? Sau ce naiba.ca numai nu stiu ce sa mai fac.happy

7 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu știi ce vrei și mai mult ca sigur vârsta este de vină.

| adriang95 a răspuns:

Pentru că nu poți să fii responsabilă. Ideea e că după ce ai pe acel cineva, „aventura" ta psihologică e gata, iar tu, nefiind experimentată, nu știi ce mai vrei de la el (dacă mai vrei ceva).

| Emmy125 a răspuns:

Mie mi se intampla ca atunci cand imi place un baiat sa ma comport urat cu el. Atunci cand nu imi place ma comport frumos si sunt amabila si asa mai departe.

Cred ca si la tine e ceva psihologic.big grin
Mi-a placut de cineva odata foarte mult, si acum imi place daca ma gandesc bine, dar atunci cand am fost la o intalnire cu el nu am putut sa ma abtin si tot rautacioasa am fost si nu m-am comportat prea frumos si nu voiam sa fiu cu el. A doua zi bineinteles ca voiam sa fiu cu el din nou, dar ce rost mai avea?hee hee
In orice caz, cred ca asta li se intampla multora dintre noi: sa nu apreciem ce avem si sa cautam de fiecare data altceva happy

| Sclipirici a răspuns:

Ciudat,si eu sunt la fel.laughing
Cati ani ai?

| TomoeSan247 a răspuns:

Psihicul troll laughing. Inseamna ca de fapt n'ai intalnit o persoana care chiar sa merite. Daca iti place de un tip, psihicul iti spune ca trebuie sa il ai asta fara sa te gandesti ATUNCI daca vrei sau nu o relatie cu el. Cand ajungi sa il ai, gata. S'a terminat distractia si provocarea, deci nu mai e nimic exciting..decat...daca mai vezi inca ceva exciting la el si atunci continui big grin

| Bloth a răspuns:

Posibil sa fii o fire trecatoare, sa-ti placa o persoana pentru o scurta durata de timp.Incearca sa-ti gasesti pe cineva cu care sa formezi o relatie de lunga durata.
Succes!

| andreea0mcv a răspuns:

Poate ai trac sau simti k el nu valoreaza destul de mult pentru tine si atunci incetezi, Mi s-a intamplat si mie de multe, multe ori chestia asta dar a trecut!