Daca te-a placut o data,te va placea si a doua oara, chiar daca va fi ceva mai greu sa-l cuceresti din nou.
Apropie-te din nou de el si incearca, cred ca se va simti magulit de atentia ta, de pierdut nu ai ce pierde.
Faptul ca-ti place un baiat si iti trece, pune-o pe seama ambitiei si orgoliului tau personal.Probabil baietii care iti plac sunt fie populari,fie foarte cautati de fete,iti starnesc curiozitatea intr-un fel sau altul.
Si,pentru ca nu-ti cunosti puterea de atractie,incerci sa-i "cuceresti", macar putin, pana obtii confirmarea ca te plac si ei.
E un mod de a capata incredere in tine si in atributele tale de viitoare femeie.
Imediat cum ai confirmarea faptului ca un baiat cu care ti-ai pus mintea, te place, curiozitatea si orgoliul tau sunt satisfacute si iti...trece,"victima" nu mai prezinta interes.
Sa ai grija,deocamdata e doar un joc (altii ar numi-o superficialitate sau lipsa de maturitate),dar nu te obisnui s-o faci prea des,poate vreun baiat sa se indragosteasca serios de tine si-l vei face sa sufere mult,cat nu merita!
Ca sa-ti placa iar baiatul asta,posibil sa il placi cu adevarat,posibil sa-l "vezi" si cu sufletul, nu numai cu mintea!
Nu cred sa vrei sa te joci de data asta, nu cu el, probabil e baiatul TAU "special", perechea ta!
Ti-o doresc din tot sufletul!
simpatia o dezvolti dupa ce stai cu acel baiat peste 1 saptamana, cel putin asta-i parerea mea. Nu poti zice ca iubesti pe cineva doar asa privindu-l. In legatura cu intrebarea, nu, n-ai ce face. Te poti impotrivi, daca crezi ca esti destul de puternica pentru ati invinge ratiunea cu constiinta.
Sanse sunt.Dar fi sigura ca il placi, cunoaste-l putin inainte. Daca il placi cu adevarat nu-ti va trece!
Poti incepe prin a nu mai fi asa superficiala dar probabil ai 14-15 ani si nu stii inca ce e dragostea, nu e vina ta.Si eu aveam obiceiul de a-mi placea de fete pentru cateva zile dupa care gata.
AlexiaIordache întreabă: