anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Off, bag picioru in el Craciun sigh totul a fost minunat pana am venit acasa de la prietena mea si a inceput sa ma sune si sa rada ca a mers la colindat cu prieteni mei si ca vine si pe la mine... m-a sunat de vreo 4-5 ori si de fiecare data ma ignorat... de ce mama drakului mai vrea sa vb cu mine daca-i prea ocupata cu alti, mda sry trebuie sa ma descarc undeva straight face faza-i ca ea tot radea si ma punea sa repet aceiasi fraza de vreo 3-4 ori, m-am enervat si i-am zis ca atunci cand se decide sa vb cu mine calumea sa ma sune, m-a sunat un coleg sa-mi spuna ca ea plange straight face am sunat-o si am inceput sa ne certam la telefon ii doar vina mea ca am aiureli in cap dar ma dispera ca ma suna si vb cu alti straight face off bine a zis ca trebuia sa stea acasa straight face mda ne-am iertat dar tot am vb sec la tel

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Interesant mod de a te descarcalaughing
si eu mai am asemenea momente si ma descarc la care pica prima data! sau mai rau, imi vars nervii pe iubitu' meu:d, ceea ce nu e deloc bineoh go on
poate ca ea vroia sa vb si cu tine dar era si cu ceilalti! e normal ca atunc cand e intr-un grup sa mai fie atrasa si de altceva si sa mai uite ca are deja o conversatie la tel!
se mai intamplaoh go on
incearca sa intelegi! poate vroia sa vb cu tine ca sa nu te simti singura acasa dar in acelasi timp nu vroia sa fie indiferenta nici fata de cei cu care era!
Craciun Fericit!