Crezi ca este o solutie, ca in loc sa traiesti niste sentimente neimpartasite, sa incerci sa te uiti dupa o relatie in care sa traiesti totul la o intensitate mult mai mare?
In plus, poate e sanatos sa nu racai culoarea maro pentru ca s-ar putea sa nu iti placa ce vei gasi?
Poate ai sansa sa reincalzesti ciorba... Dar oare vrei? Mancarea veche de regula nu e sanatoasa. Daca ma intelegi...
Eu cred ca te mai place dar trebuie sa te bagi si tu in seama de preferat cand sunteti in autobuz.
Nu stiu raspunsul, dar clar raspunsul nu sunt drogurile. Mama spune ca drogurile niciodata nu sunt raspunsul.
De ce nu vorbiti voi f2f, in particular? Poti intr-o pauza sa il chemi la banca ta, sa il rogi sa te ajute la mate sau fizica sau ma rog, la vreo materie. si daca vine la tine sa incerci sa vorbesti cu el, mai ales sa iti ceri scuze pentru tot ce ai zis/facut. Si sa vezi cum decurg lucrurile. Multa bafta! :*
"Ca chiar" ai mare dreptate, unii cresc dezvoltandu-se din toate punctele de vedere, unii doar fizic. Cei din prima categorie se feresc sa mai aiba de-a face cu cei din a doua categorie.
Buna, dar tu ce doresti in cele din urma?
Sa fii cu el?
Sa fie cine a fost?
Sa fii cine ai fost?
Ce iti doresti la final?
Toate 3
Crezi ca este o solutie, ca in loc sa traiesti niste sentimente neimpartasite, sa incerci sa te uiti dupa o relatie in care sa traiesti totul la o intensitate mult mai mare?
In plus, poate e sanatos sa nu racai culoarea maro pentru ca s-ar putea sa nu iti placa ce vei gasi?
Poate ai sansa sa reincalzesti ciorba... Dar oare vrei? Mancarea veche de regula nu e sanatoasa. Daca ma intelegi...
Am citit, greu de spus... ia-l si tu cu replici de genul: "hey, vii cu mine acasa ca pe vremuri? mai tii minte cand?" si atunci iti vei da seama ce a mai ramas din el.
Opinia mea e că trebuie să-ţi înveţi propria limbă. Nu înţeleg cum cineva de clasa a 9-a să fie atăt de inapt mintal când vine vorba de exprimare sau de greşeli gramaticale.