anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Off, nici nu stiu cum sa pun intrebarea asta pentru ca este pur si simplu ciudata si stupida! dar de 1 an si ceva ma gandesc aproape in fiecare zi la sex, sunt virgina si asa vreau sa raman pentru ca am numai 17 ani, dar vreau sa scap de gandurile astea pentru ca deja au devenit o problemasad. Gandurile astea ma tenteaza sa o fac si eu nu vreau, nu vreau deloc. Poatte parea ciudat, dar exista cumva vreo tehnica de a reprima dorintele astea sexuale? in afara de sex bineinteles. E prea multa presiune si nu stiu cat mai pot rezista.

Răspuns Câştigător
| Nightfall a răspuns:

Nu te speria din cauza asta. Poate doar asa esti tu. Pana la varsta asta, n-ai fi avut de unde sa stii, fiindca ai fost mai putin receptiva si mai greu de influentat, dar unele persoane pot avea un apetit sexual mai ridicat decat altele, se pot excita foarte usor, pot avea impulsuri/ganduri cu tenta sexuala mai intense. E doar ceva ce variaza de la o persoana la alta. Depinde si de organism. Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da eu, e sa te autocunosti si sa inveti sa traiesti cu tine asa cum esti.

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Munca este cea mai buna metoda. daca ai grija sa ai mintea mereu ocupata, nu vei mai avea timp de ganduri nedorite

| Jelly_7813 a răspuns:

E normal sa simti asa, deoarece suntem in perioada in care vrem sa experimentam de toate. Toata lumea are ganduri de astea crede-ma chiar si eu le-am avut, dar am incredere ca daca sunt rezistenta, tentatia va trecebatting eyelashes. Sper sa poti face la fel si tu. Si daca esti ingrijorata ca ai 17 ani si ca e prea devreme sa faci sex, stai linistita ca la varsta ta se poate spune deja ca ai experienta. Sunt unele fete care au incercat deja de la 12 ani. Decizia ta :*. Spor>big grin

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Muzica multa multa si dans.cand simti ca te ia cu chef incepi sa dansezi.scoate practic din tine ce te deranjeaza.....asa sau prin muzica desen, gaseste ceva ce te face sa iti detasezi minte asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Masturbeazate...

Răspuns utilizator avertizat
| jessikz0r a răspuns:

Scapa de asta, ca la un moment dat vei scapa, oricat de mult ti la virginitate, o vei pierde in cateva minute anyway...asa ca, ce rost mai are sa te macini si sa-ti faci 1000 de ganduri? In sinea ta vrei, dar ti se pare rusinos si indecent, cu timpul te vei acomoda si crede-ma-ti va placeaaa laughing)) Bafta!

| dru1darius a răspuns:

Gandeste-te asa, faci sex, si ramai insarcinata, pretenul te abandoneaza, parinti le fel, stai sub un pod cu copilul, te chinui in fiecare zi sa ai ceva de mancare pentru tine si copil, iar cand copilul va creste te va abandona si el, si vei ramane singura, fara nimeni in lume

| Oana92 a răspuns (pentru dru1darius):

Da, si daca va face ce spui tu nu va reusi niciodata sa aiba o relatie sexuala normala si va deveni o frustrata...

| dru1darius a răspuns (pentru Oana92):

Si la ce duce o relatie sexuala normala? in afara de multe cazuri, in care unul din parteneri nu il mai vrea pe celalt, iar acesta se hotareste sa se omoara...

| Oana92 a răspuns (pentru dru1darius):

Sinucigasii au probleme grave! si nimeni nu ajunge sinucigas pentru ca se intelege bine cu partenerul in pat!

| dru1darius a răspuns (pentru Oana92):

Corect, dar pana cand dureaza o relatie, iar pana cand isi va seama unul din parteneri ca trebuie sa treaca peste asta, ca acum sa fim seriosi, nu exista relatie care reziste o vesnicie, oricare dintre parteneri poate incerca si cu o alta persoana, si sa vezi ce usor uita de celalt partener

| Robin0744 a răspuns:

Există tratamente medicale pentru scăderea libidoului. Dar nu mi se pare o soluție bună. Fă sex protejat și gata. S-ar putea să ai surpriza de a te plictisi foarte rapid. Depinde desigur și de partener.

| alexandra932323 a răspuns:

Nimfomanooooooo!

| rolly14 a răspuns (pentru alexandra932323):

Nimfonana inseamna ca e dependenta de sex, cum eu nu fac sex si nici nu voi face prea curand, sau orice alt mijloc de imi satisface gandurile, nu are nici o legatura ce ai spus cu ce am scris eu, habar nu ai de nimic!

| MihayJupanu a răspuns:

Din pacate nu exista o astfel de tehnica, iar daca vrei cu adevarat sa nu te mai gandesti iti sugerez sa iti gasesti o ocupatie care sa te faca sa nu te mai gandesti la acest lucru

| ddoorrxxyy a răspuns:

Sunt pastile pentru a te abtine de la sex ca fata e mai grav eu ca baiat am facut sex de la 13 ani

| Trolley a răspuns:

Pot sa-ti dau multe solutii add me pe yahoo messenger: delicious. waffle Ma numesc Denisa, si eu am avut aceeasi problema

| Rusu_George_1917 a răspuns:

Da, solutia e sa vorbesti cu mama ta despre acest lucru, sunt sigur ca te va intelege, pentru ca ii semeni si e cea mai potivita persoana sate ajute, iti vrea binele si se va simti onorata si bucuroasa si mandra de ajutorul pe care il ceri, fa asta si nu vei regreta.nu e o intrebare ciudata, e ceva normal iar tu esti o fata de admirat, crede-ma sunt un simplu golan mincinos si periculos pe care ai reusit sa il sensibilizezi,

| mug a răspuns:

Pai incerca sa faci sex cred ca e destul de bine la varsta asta altele de la 13-14 anii nu mai sunt virgine.

| vasilik92 a răspuns:

Insemna ca vrei daca te gandesti