| samananca a întrebat:

Off prietena mea in fiecare seara la telefon imi zice ca vrea sex, sa fie curva oare?

Răspuns Câştigător
| LeuTz a răspuns:

Si tu esti homosexual? Daca fata are un apetit sexual mai mare automat e curva? Mentalitate de om prost.

10 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Da mi o mie pe prietena ta daca nu ti mai place de ea.Pe Bune...

| AnnY98 a răspuns:

Nu cred... vrea si ea sa se "joace" cu tine

| xBebelushax a răspuns:

Pai daca te deranjeaza ii poti spune. daca e curva nu poate sa stie nimeni...dar daca a facut cu tine deja iti dai seama ca o sa faca si cu altii la fel big grin acum, mai depinde si de varsta

| angy_2105 a răspuns:

Lol.puneti niste intrebari de te doare mintea.eu dk vreau sex de 5 ori pe zi inseamna ca sunt curva? nu, asta inseamna ca il doresc din ce in ce mai mult pe iubitul meu. vreau sa fac sex din ce in ce mai mult cu el.asa este si prietena ta, inseamna ca te doreste si se simte bine cu tinewinking

| angy_2105 a răspuns:

Pai daca sunteti impreuna de 2 ani astaa inseamna ca va iubiti.cum sa refuzi o fata care vrea sa faca dragoste cu tine? TE IUBESTE FATA ASTA.nu este curva.te pup ai grija de tine :*:*:*

| samananca explică:

Da ne placem unu de altul, ne iubim de aproape 2 ani,am si dormit multe nopti impreuna si eu ii propuneam sex si ea nu vroia,iar acum ea imi propune si eu nu veau, deoarece in fiecare seara facem sex, de nu facem se supara ce poate fi asta? funditaxd

| samananca explică:

Da ma frate ii dai raspuns pozzitiv numai cind sunt odihni, dar cind sunt obosit ii dau raspunsul ca nu vreau xd

| TinkodeSlacker a răspuns:

Frate si u cum ii raspunzi? da sau nu?

| Inuyasha a răspuns:

Pai spune-ne mai multe detalii sa te putem ajuta? De cat timp esti cu ea tineti unul la altul crezi ca te place?

| Inuyasha a răspuns:

Inseamna ca tine foarte mult la tine si cand tu o refuzi practic ii ranesti sentimentele.Nu o mai refuza faceti de fiecare daat cand vrea ea.Nu e curva stati linistit te doreste foarte mult.