| TVD13 a întrebat:

Off prieteni! MoRRR!
Pai v-am mai zis ca mie imi place de un baiat. iar pr mea cea mai buna stia asta! Dar ea s-a mutat cu el in banca asa ne-a mutat diriga si dupa un scurt timp mi-a zis ca si ei ii place de el! Eu am zis sa nu ma cert cu ea si am inceput sa ma dau incet incet la oparte! Dar problema e ca el nu ma lasa sa-l uit si ea in pauze se duke se da la el se joaca si etccc! si pe deasupra imi mai si pov! Eu ce sa fac?
Si pe deasupra mi-a zis ca atunci cand eu am fost cu el, ea cica a plans dar la inceput ea m-a impins sa ma pun cu el dar mai tarziu imi zicea ca el nu e bvun pentru mine si ca mai st multi baieti frum care ar vrea sa fie cu mine...
Eu ce sa fac? Ce sa cred? nu pot sa-i zic nimic pentru ca totusi e prietena mea si nu vreau s-o fac sa sufere dar faza e ca si ea ma face pe mine sa sufar si nu pot sa-i zic! Ce sa fac?
Sfaturi va rog? st foarte deprimata si chiar am nevoie de asa ceva!:*:*happyhappyhappy

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te sfatuiesc sa ii spui, sa ii vorbesti.
Ea a incercat sa fie cumva corecta cu tine si ti-a recunoscut ca ii place de el.Numai ca, lucrul asta trebuia sa il recunoasca din clipa in care s-a intamplat, adica de pe atunci cand tu erai cu el si ea iti spunea ca nu e bun pentru tine.Probabil ca tu i-ai deschis ochii asupra lui, s-a trezit ca ii place de cand ai fost tu cu el.Asta trebuia ea sa recunoasca,atunci cand ti-a spus ca-i place de el.
Cum nu a facut-o,e de doua ori incorecta.Tu,de ce tii sa fii corecta?
Suferi si esti si geloasa.
Bun,lasa gelozia deoparte si nu o mai menaja,Bine ar fi sa va lamuriti.
Greseala e a ei si tu stai si suferi ca s-o menajezi.
Sta cu el in banca,e cu el,iti si povesteste, iar tu stai calma deoparte ca sa nu sufere ea, fiindca ti-e prietena.Chiar iti e?

| TVD13 explică (pentru greece12):

Nu stiu sincer daca imi e! in ultimul timp si eu ma simt dezamagita de easad

| greece12 a răspuns (pentru TVD13):

Sa faci o analiza atenta a lucrurilor si sa stai serios de vorba cu ea.Sa fii calma si sa stii ce ai de spus. Mult noroc.

| greece12 a răspuns (pentru TVD13):

Sa faci o analiza atenta a lucrurilor si sa stai serios de vorba cu ea.Sa fii calma si sa stii ce ai de spus.
Mult noroc.

| ioanaaaaaaaa a răspuns:

Daca iti era o prietena adevarata nu se baga, parerea mea, cea mai buna prietena iti este mama cu ea poti sa vorbesti totul, in unele cazuri iti este rusine sa ii spui mamei dar ea e singura care te poate ajuta MAMA.
Du-te si tu la el mai ia-l in brate fai cu ochiul pupal pe obraz daca el vrea sa te pupe pe gura lasa-l incerca sa o tratezi cu indiferenta pe ea, ea nu te considera o prietena crede`ma daca te considera nu iti spunea ca si ei ii place de el, ea stiind k si tie iti place de el ea face in asa fel incat sa te oftice pe tine.
Oricum ai grija o prietena numai gastesti si eu am facut gereseli, asa spuneam si eu prietena mea nu, ii spuneam totul si ea ma radea pe la spate ia exemplu si spune-i mamei k ea te poate ajuta mult mai mult decat in prieten.
Ai grija, te pup:*

[fundita?:*]