Imi pare rau sa te anunt, dar nu iti este prietena. A fost decizia ta sa te dai la o parte, si este foarte frumos din partea ta. Dar, din partea ei e foarte urat ca incearca sa iti faca in ciuda. Ai nevoie de un sfat? Gaseste-ti alta prietena si incearca sa nu mai ai incredere oarba in prima cunostiinta
Pai in primul rand nu cred ca iti e prietena pentru ca o prietena adevarata nu te face sa suferi, nici nu iti face ce a facut ea. Am o singura intrebare baiatul acela stie ca tu il placi sau ca ea il place? El de cine este mai interesat dintre voi doua? In aceasta faza baiatul are un mare rol, adica de sentimentele lui depinde cam tot. Dupa mine daca acel baiat ar placea-o p el i-as lasa in pace! Dar daca nu e asa si acel baiat nu o place si tu tii asa de mult la el, lupta pentru el si spune-i si "prietenei " tale ca esti dispusa sa lupti pentru el.Trebuie sa separi prietenii de persoana iubita, nu trebuie sa depinzi de prieteni ca sa fii cu cineva sau invers... Sper ca te-am ajutat
In primul rand! Iti iubesc avatarul! Iubesc The Vampire Diaries.Asa.pai aia chiar nu ti-e prietena...ar trebui sa ii spui in fata 'El sau eu?' si daca nu alege...alege tu!
Crezi ca asta e prietena? Parerea mea e ca te foloseste. Aveti nevoie de o discutie lunga intre 4 ochi. x(
beausingurlamasamea întreabă: