| TVD13 a întrebat:

Off prieteni! MoRRR!

Pai v-am mai zis ca mie imi place de un baiat. iar pr mea cea mai buna stia asta! Dar ea s-a mutat cu el in banca asa ne-a mutat diriga si dupa un scurt timp mi-a zis ca si ei ii place de el! Eu am zis sa nu ma cert cu ea si am inceput sa ma dau incet incet la oparte! Dar problema e ca el nu ma lasa sa-l uit si ea in pauze se duke se da la el se joaca si etccc! si pe deasupra imi mai si pov! Eu ce sa fac?

Si pe deasupra mi-a zis ca atunci cand eu am fost cu el, ea cica a plans dar la inceput ea m-a impins sa ma pun cu el dar mai tarziu imi zicea ca el nu e bvun pentru mine si ca mai st multi baieti frum care ar vrea sa fie cu mine...

Eu ce sa fac? Ce sa cred? nu pot sa-i zic nimic pentru ca totusi e prietena mea si nu vreau s-o fac sa sufere dar faza e ca si ea ma face pe mine sa sufar si nu pot sa-i zic! Ce sa fac?

Sfaturi va rog? st foarte deprimata si chiar am nevoie de asa ceva!:*:*

6 răspunsuri:
| alina58 a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt, dar nu iti este prietena. A fost decizia ta sa te dai la o parte, si este foarte frumos din partea ta. Dar, din partea ei e foarte urat ca incearca sa iti faca in ciuda. Ai nevoie de un sfat? Gaseste-ti alta prietenawinking si incearca sa nu mai ai incredere oarba in prima cunostiinta

| Paula003 a răspuns:

Pai in primul rand nu cred ca iti e prietena pentru ca o prietena adevarata nu te face sa suferi, nici nu iti face ce a facut ea. Am o singura intrebare baiatul acela stie ca tu il placi sau ca ea il place? El de cine este mai interesat dintre voi doua? In aceasta faza baiatul are un mare rol, adica de sentimentele lui depinde cam tot. Dupa mine daca acel baiat ar placea-o p el i-as lasa in pace! Dar daca nu e asa si acel baiat nu o place si tu tii asa de mult la el, lupta pentru el si spune-i si "prietenei " tale ca esti dispusa sa lupti pentru el.Trebuie sa separi prietenii de persoana iubita, nu trebuie sa depinzi de prieteni ca sa fii cu cineva sau inverswinking... Sper ca te-am ajutat happy

| TVD13 explică (pentru Paula003):

Pai eu am fost cu el dar ne-am despartit dintr-o prostie! Si cu ea nu prea a avut tangente doar ce a stat cu ea in banca si el doar se joaca cu ea si jocuri din astea o ia de par o acopera cu fata de masalaughing) si chestii din astea...Dar cred ca am sa ma dau la o parte si am sa-mi gasesc alt prieten!laughing:*

| Paula003 a răspuns (pentru TVD13):

E o idee buna

| DiukOAlta a răspuns:

In primul rand! Iti iubesc avatarul! Iubesc The Vampire Diaries.Asa.pai aia chiar nu ti-e prietena...ar trebui sa ii spui in fata 'El sau eu?' si daca nu alege...alege tu!

| Dani1509 a răspuns:

Crezi ca asta e prietena? Parerea mea e ca te foloseste. Aveti nevoie de o discutie lunga intre 4 ochi. x(