Pfu.` eu zic sa nu te desp de el.pentru ca asa cum e. intelege`l ca si eu l`am inteles p iubitu meo Incerca sa nu fi geloasa.si chiar daca zice ca nu te iubeste. undeva akol intr-un colt dintr`o camaruta dn inima esti uh :* Vb cu el. spune`i sa treaca peste acei 3 ani impr cu fosta lui... explicca`i ca e doar o curva si o criminala da`on masa d proastax(. . Daca iti doresti si uh un copil vb cu el despre asta. poate peste 1 an.` ii daruiesti un copil. o sa va intelegeti mai bine Nu te desp de el. ca o sa suferi intru`na. si daca sufara si el `nu-l lasa la greu poate e in stare sa se omoare [ doamne feri ]Sper sa va intelegeti si sa se indragosteasca d tine, so uite p panarama aia.:* Ai grija de tine Papa
Daca minte inseamna ca are ceva de vorbeste cu ea mai bine aflii smecheria si probabil te inseala cu ea.
Eu m`am certat rau de tot cu fosta lui, iar ea i`a trm niste poze cu ei 2 de cand erau impreuna prietenei mele
Buna. Poate fata aia sia pastrat copilul `, si te-a mintit pe tine ca la omorat! numai ca sa stai tu linistita.
eu una spun sa te desp de el pentru ca el cu sig. te inseala, deci frate cum sa vb cu fosta care ai avut si un copil cu ea si cu pr actuala te racesti ` sunt sigura ca el eu zis aleia ca se va desp ` de tine. sau va tine pe aman2
parerea mea este sa te desp ` de el. pentru ca tu nu esti o a 3 roata la caruta. Acum faci ce vrei...
ArY,nu stiu cum suporti sa te umilesti singura in halul asta.
Cat mai ai de gand sa suporti "in numele iubirii"? Pari matura si echilibrata,cum de te minti singura?
El,are un trecut incarcat si,dupa ce la inceput a gasit un refugiu in tine,acum,vrea sa se intoarca la fosta lui dragoste.
A stat, s-a odihnit sufleteste langa tine, dar acum ii lipseste si vrea inapoi.Pt ca pe undeva,iti este recunoscator pentru ce i-ai oferit,nu vrea sa te raneasca si nu-ti spune nimic.
Sfatul meu e sa luati o pauza,in care sa realizeze ce vrea,te prosteste pe fata si tu induri ca un erou,nu mi se pare corect deloc.
Si,asteapta-te dupa pauza,sa nu mai vrea sa fiti impreuna...
Imi pare rau, eu l-as parasi direct, fara pauze si alte intarzieri.
Tu decizi.
Va multumesc tuturor din suflet pentru ajutor nu stiu cum s`a intamplat, dar de ieri, cam dupa jum de ora-1ora, prt meu mi-a trm un msj(ceea ce nu a mai facut de luni bune; nici macar nu rasp la msj p care i le trm eu, dar sa mai scrie si el in fine acum nu mai cont ) si a inceput sa se comporte cu mine exact asa cum am vrut eu :X parca ar fi vazut ce am scris pe TPU am fost f fericita si ink sunt plus ca am reinceput "ritualul" in care ne trimiteam mesaje in care ne uram buna-dim de cum ne trezeam :X nu stiu ce s`a intamplat, dar nu vreau sa se maiu schimbe pentru ca o sa "uit" ce s`a intamplat rau pana acum
beausingurlamasamea întreabă: