Andutza,ti-e greu, te cred.Dar procedezi cum nu se poate mai bine.Continua sa razi cu prietenele tale si prefa-te indiferenta,chiar daca doare asa tare. Posibil sa existe o speranta sa te impaci cu el,speranta moare ultima,dar asteapta sa faca el primul pas,nu te da tu in spectacol. Spera,gandeste-te dar NU fa tu primul pas, nu-ti calca pe demnitate, pe mandrie.Asteapta.Poate minunea se va intampla! Bafta! Pup!
Buna,stiu cum e, crede-ma.Dar si eu am fost despartita de prietenul meu vreo 4 luni si cand credeam ca totul e pierdut ne-am impacat,dar el a facut primul pas...bun,deci,tu vrei sa te impaci cu el,ti-e dor de el,dar trebuie sa te gandesti la ce a dus la despartire,daca a fost vina lui atunci poate e mai bine sa il uiti si daca a fost vina ta,incearca sa reiei legatura cu el.
Daca tu consideri ca merita sa te impaci cu el,cauta-l si spune-i ce simti,dar daca nu merita atunci lasa trecutul in urma si vezi-ti de treaba ta.
Stiu ca e greu,amintirile te rascolesc si te-a cam luat dorul,dar fa ce simti,daca vrei sa te impaci cu el cauta-l,poate el asteapta sa faci tu primul pas,daca crezi ca e mai bine asa, atunci nu te mai gandi la el, baieti oricum mai sunt.
Daca el a fost vinovatul cand v-ati despartit mai bine nu te impaci pentru ca din nou o sa o dea in bara si vei suferi mai mult.