| andutza_2277 a întrebat:

Offf, azi l-am vazut...
e fostul meu prieten, ne0am despartit de cateva luni,
tin la el foarte mult il iubesc,
vorbea la telefon... eu rad mereu cu prietenele mele cand il vad ca sa nu simta ca ii simt lipsa, ma prefac ca nici nu il vad, nu cred ca e bine ceea ce fac nu? as vrea asa de mult sa ma impac cu el desi cred ca e imposibil doar o minune ar schimba asta, mi se pare ca si el se uita mine,. acum iar nu imi mai pot lua gandul de la el. azi eram cu fetele la scoala, dupa ore am fost sa ne plimbam si am vazut cateva locuri unde ne plimbam, imi e asa de dor de el... ce sa fac (in legatura cu tot, sa ma mai gandesc la el, sa incerc sa ma inpac cu el?) va rog ajutati-ma

FUNDA si vot

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Andutza,ti-e greu, te cred.Dar procedezi cum nu se poate mai bine.Continua sa razi cu prietenele tale si prefa-te indiferenta,chiar daca doare asa tare. Posibil sa existe o speranta sa te impaci cu el,speranta moare ultima,dar asteapta sa faca el primul pas,nu te da tu in spectacol. Spera,gandeste-te dar NU fa tu primul pas, nu-ti calca pe demnitate, pe mandrie.Asteapta.Poate minunea se va intampla! Bafta! Pup!

| monyk a răspuns:

Buna,stiu cum e, crede-ma.Dar si eu am fost despartita de prietenul meu vreo 4 luni si cand credeam ca totul e pierdut ne-am impacat,dar el a facut primul pas...bun,deci,tu vrei sa te impaci cu el,ti-e dor de el,dar trebuie sa te gandesti la ce a dus la despartire,daca a fost vina lui atunci poate e mai bine sa il uiti si daca a fost vina ta,incearca sa reiei legatura cu el.
Daca tu consideri ca merita sa te impaci cu el,cauta-l si spune-i ce simti,dar daca nu merita atunci lasa trecutul in urma si vezi-ti de treaba ta.
Stiu ca e greu,amintirile te rascolesc si te-a cam luat dorul,dar fa ce simti,daca vrei sa te impaci cu el cauta-l,poate el asteapta sa faci tu primul pas,daca crezi ca e mai bine asa, atunci nu te mai gandi la el, baieti oricum mai sunt.

| mgtow a răspuns:

Daca el a fost vinovatul cand v-ati despartit mai bine nu te impaci pentru ca din nou o sa o dea in bara si vei suferi mai mult.