| BUBULINA a întrebat:

Offf offff
Vreau sa plang de tine sa uit...
Vreau sa...
Off offf ce greu imi e sa spun dar. M-am despartit de prietenul meu straight facesad

Răspuns Câştigător
| Gregory a răspuns:

Buna! Fii puternica si ai incredere in Dumnezeu! Roaga-te si cu voia Lui vei trece si peste acest moment. Fruntea sus happy

15 răspunsuri:
| sigmanet a răspuns:

Capul sus, privirea in fata. Are Romania baieti frumosi si iubitorihappy. Gasesti tu altul sa te merite...si poate meriti ceva mai bun...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E greu! Acum la inceput e greu. Dar daca tu te-ai despartit de el inseamna ca ai avut un motiv foarte bine intemeiat! Lasa sa treaca un tip, iesi cu gasca, distrati-va, mergeti la filme, in Mall, radeti pana nu mai puteti si incet, incet o sa treaca si asta. O sa gasesti pe cineva care sa te merite cu adevarat si o sa te bucuri din nou de viata cat de curand! Ai grija de tine!

| Ruxyana a răspuns:

Pff.sad
tii mult la el... te doare ca v-ati despartit...sad
dar...niciodata nu se stie cand va veti impacahappy... daca tineti reciproc unul la altul.:S
mereu spun ca, cand doua persoane se despart aman2 sunt de vina...happy
exista mult orgoliu si multa mandrieee x(
si din cauza se despart multe cupluri.happy...si nu se mai impacwinking
dar sper sa va impacati.tongue.intotdeauna exista o care de impacare.winking

daca nu o sa va impacati nu stiu daca o sa-l uiti atat de repede.pentru ca se pare ca tu tii la elwinking...
dar stii si tu ca timpul le rezolva pe toate...inchide ranile si lasa cicatriceatongue...adica amintirile...:*:*
sper sa fii bine si sa reusesti sa treci pestewinking:*

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Next! Trebuia sa vina si clipa asta, nu?

| nathalie a răspuns:

Heyhappycapul sushappy
si eu am avut un prieten pe care l-am iubit si m-am despartit de el... dar a trecuthappyacum am gasit un baiat care sa ma iubeasca si sa ii pese de mine, cu care ma inteleg foarte bine si suntem de mult timp impreuna si totul e bine si frumoshappy
sunt sigura ca printul tau asteapta sa il gasestihappy
in plus sunt foarte multe avantaje sa fi singlesmug

| monyk a răspuns:

Buna, pai toate au un inceput si un sfarsitsad...si eu m-am despartit de prietenul meu si l-am iubit enorm, despartirea e foarte dureroasa mai laes daca ai iubit cu adv...nu iti piede speranta, poate va veti impaca daca va iubiti, daca va iubiti sigur va veti impaca, acum depinde si de motivul despartirii... daca nu va veti mai impaca, cauta-ti un alt prieten care sa te faca sa il uiti pe acest baiat, nu e deloc usor si crede-ma ca stiu cum e si ce simti...atatea amintiri, atatea lacrimi...pacat ca nu se merita, am suferit si eu enorm dar acum mi-am dat seama ca nu se merita, e mai bine asa, poate ca asa a fost sa fie, e bine sa vezi partea buna a lucrurilor...succes.

| Flav a răspuns:

Cati ani spuneai ca ai?

| Liada a răspuns:

Imi pare foarte rau...stiu ca-i greu dar esti tare...nu fi trista si nu regreta... zimbeste caci in zimbetul tau se poate indragosti altul...care te merita mai mult...bafta...capul sus

| bluesky a răspuns:

Cat de bine te inteleg...sad

Ce pot spune, ridica-te, nu te lasa doborata...dar...nu stiu de ce zic eu, care sunt in aceeasi situatie!crying

| Rox_5939 a răspuns:

NU e un capat de lume! Si eu m-am despartit de prietenul meu, am stat cu el 3 ani si avem un an jum de cand nu mai suntem impreuna si nu am murit din asta!
Sunt sigura ca nici tu nu o sa mori!
Scz ca sunt asa directa... dar uneori baietii nu merita sa versi nici macar o lacrima pentru ei!

| marsy a răspuns:

Scrieti toata durerea pe care o simti pe o foaie.
pentru a te simti mai bine. distruge orice amintire...sh iesi cu prietenele. sa cunosti lume noua!
ai nevoie de un nou prieten. cea mai buna solutie. sh ceva timp.
meriti sa fii FERICITA! S te poti consola. ajuta. insuri tu singura! Caci doar tu simti toata durerea in suflet! gindeste-te ca asa a fost sa fie. totul e spre binewinking
te pup si ai grija de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asa sa si faci, plangi pana ramai fara lacrimi, descarca-te de tot ce-i rau, fii convinsa ca te asteapta ceva mai bun.Cu totii trecem(sau am trecut) prin asta, nu te poti ascunde, trebuie sa infrunti totul si sa iesi invingatoare.

| cristim24 a răspuns:

Tu te-ai despartit de el sau el de tine? Cine-i de vina? Gandeste-te de ce vrei sa plangi. Plangi si gata, te racoresti, mai suferi putin si-ti vezi de viata si cariera ta. Cred ca esti o romantica si inteligenta. Tu te plangi, noi comentam, mai trece timpul. Si mai uiti.

| crysty_5889 a răspuns:

Nu-i problema gasesti altu

| theodoraafi a răspuns:

Stiu prin ce treci... mai ales daca il iubesti. dragostea e ceva ce nu se poate explica.
eu m-am despartit de prietenul meu de aproximativ un an si jumatate, si de abia acum am inceput sa imi revin...
sfat: nu iti mai da inima oricui. si il legatura cu intrebare. incearca sa iti ti capul sus. si orice ar fi: NU ARATA CA ESTI RANITA(daca e cazul)