anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Offf! Poate este o intrebare obisnuita dar...Deci:am 13 ani, sunt in clasa a 6-a si plac un baiat tot din clasa a 6-a. Clasa lui este chiar langa clasa mea si de fiecare data cand il vad incerc sa ies in evidenta si sa ma observe, dar nu functioneaza.Cred ca nici macar nu stie ca existcrying. Si el face parte dintr-un grup de amici de-ai lui si problema este ca am o banuiala ca un prieten de-al lui cu care am fost acum aprox. un an ii baga prostii despre mine pe gatcrying. Nu stiu cum sa fac sa il fac sa ma observe! Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Marynna a răspuns:

Cum au spus si alti utilizatori, nu e prea indicat sa te bagi in seama, mai ales cand e cu acel grup, pentru ca isi vor da seama intai cei din grup ca il placi, si vor rade de tine...ca deh.asa-s baietii, iar daca e prieten cu un fost iubit de-al tau, el sigur va rade cel mai mult de tine, si, cum spui si tu, va incerca sa ii bage prostii in cap, pentru ca nu i-ar conveni ca tu sa fii cu un prieten de-al lui, nu pentru ca te mai placa neaparat, ci ca i se pare ca se face de ras.
Incearca sa il prinzi pe tipu` de care iti place singur, sa nu fie cu prietenii, si atunci vorbeste cu el, razi la glumele lui, zambeste-i, priveste-l cand nu e atent la tine, fii discreta, dar in acelasi timp incearca sa il castigi. daca vezi ca iti raspunde, atunci poti sa il iei intr-o pauza si spune-i ca il placi, insa, daca vezi ca nu da semne ca te place, atunci, recomand sa nu insisti, pentru ca baietii se sperie de fetele insistente, o sa suferi putin, nu zic ca nu o sa suferi, dar iti va trece cand vei intalni alt baiat de care o sa iti placa, pentru ca la varsta asta iubirile nu tin.

La multi ani si bafta:*

funda?puppy dog eyes

11 răspunsuri:
| buburuza2 a răspuns:

Deci scuze dar esti prostuta. daca incerci sa te bagii in seama astea incep sa isi bata joc de tine intr'un hal...si o sa te faca de ras in toata scola, asa si eu m''am bagat in seama si anul trecut cand eram in a 6 a am avut de suferit.straight face nu stiu ce samai zic e cam greu, vezii ce iti spune imima dar sa nu te dai in spectacol in fata lui... o sa ai de regreta daca faci asta! pup :*

| Anemona a răspuns:

Eu zic ca nu e bine sa incerci sa iesi in evidenta. Incearca doar sa faceti cunostiinta... daca e imprieteneste-te cu o colega de-a lui si roag-o sa va faca cunostiinta:* asa o sa te observe:* pupici si succeslove struck

| ionutz14 a răspuns:

Problema asta cu apartenenta la un Grup este ceva similar cu spiritul de Turma.Indivizii luati la singular nu au curaj, iar de personalitate ce sa mai vorbim. Poate ca e cam devreme.Fiecare dintre noi trebuie sa invete f bine sa mearga pe piciorele lui(a se citi, sa gandeasca cu capul lui). De la Natura baietii sunt mai saracuti spiritual...Mai pe scurt incearca sa te porti ca o Doamna in devenire, fii putin mai orgolioasa, ceva mai inabordabila, caci baietii se dau in vant dupa ce nu pot avea(mai ales cei care se cred Macho). Sa nu uiti nicidata(Darie).

| tavy_7886 a răspuns:

Nu esti prostuta.esti doar indragostita.parerea ema este sa iti cumperi o punga de chipsuri sau ceva si sa ii oferi si lui...sau nu stiu. fa o diversiune...:*

| biBii07 a răspuns:

Poate nu ii plac persoane care se evidentiaza in modul in care o faci tu. Schimba tactica! Fi tu, naturala! Baga-l in seama efectiv, intreaba-l cum il merge. Doar stii ce ne deosebeste de animale nu? Graiul si ratunea - foloseste-le!

| 10011993 a răspuns:

Eu zic sa incepi prin a-l saluta pe fostul tau prieten atunci cand sunt impreuna! asta il va face sa-i pari interesanta si cine stie poate chiar sa-i spulbere baiatului toate prostiile spuse de amicul lui!winking daca va vedea ca esti de treaba, sigur va vrea sa fie cu tine:* baftawinking

| xKmKzExKAmiKAzEx a răspuns:

Aia cu punga de cipsuri e bestiala[tavy] rolling on the floor dar dc sa nu iei seminte si coca cola raised eyebrows?laughing

e clar! eu zic ca nu prea ai sansewinking big grin dar succes

| Lilith_3157 a răspuns:

Sunteti in clasa a 6-a big grin. Iubita acum iti place de X maine de Y poimaine cine mai stie de cine. Inca visezi si as spune sa ramai inca la capitolul vis ca nu pierzi nimic.
Daca erai mai mare te-as fi sfatuit sa marsezi si sa ataci dar acum nu are sens. Cand o fi sa se lege se leaga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici buletine nu aveti si va arde de baietilaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici buletine nu aveti sa va arde de baietilaughing)

| Dienuk98 a răspuns:

Hei! Scumpa! cum au zis si ceilaltzi... nu te mai baga in seama, prefate indiferenta ca asa o sa ii pese mai multwinking daca o sa gasesc ceva mai bun o sa iti zic la scoala

te pup :*>big grin