Andreea, inainte de ati face prieteni noi, nu-i uita pe cei vechi.asta e valabil toata viata.greseala se iarta, prostia se plateste.intotdeauna cat timp vei trai se va gasi altul care sa te maguleasca si sa-ti spuna ca meriti mai mult. ce faci? o sa-ti parasesti mereu prietenul, sau sotul ca altul arata mai bine sau e mai interesant? e problema ta.
Pey mai mult ca sigur a stat cu tine la vrajeala.Si daca ti-a spus in fata ca nu e atras de tine, e posibil sa fie adevarat. Poate te-a luat drept alta decat esti.Se mai intampla.Stiu cazuri in care baiatul statea cu fata doar ca sa nu se simta singur, fara sa simta ceva si apoi, cand realiza ca nu il atrage cu nimic, ii dadea papucii.Nu e scuzabil, dar si fetele fac asta de multe ori.Asta e, bine ca nu si-a dat seama prea tarziu cand ai fi inceput sa il iubesti.Succes data viitoare si ai grija pe cine vei alege!
Dar nu l-am parasit pentru altu l-am parasit ca nu mai avea sens sa continuam... ne vedeam foarte rar si nah
Eu am fost in pielea fostului tau prieten, dar inainte sa te desparti de el ati incercat amandoi sa faceti ceva, sa va salvati relatia, sau numai unul incerca si acum dupa cum vad iti pare rau. Asa se intampla mai mereu. Eu iti propun sa incerci sa-ti pui in ordine ganduri, asa poate ai sa vezi altfel problemele. Impaca-te cu fostul iubit. Decizia iti apartine. Ai grija de tine.
si eu sunt la fel. acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. nu prea mai am incredere-n mine si cand imi fac noi prieteni si-mi spune "t-as spune ceva dar..." imi trec numai idei ciudate prin cap gen " oare`mi spune c`arat naspa, oare nu ma place? oare. oare. oare "... Acum sunt cu cineva si m-a facut sa-mi recapat increderea-n mine! Sper sa treci peste asta'. desi mie mi. a fost tare greu
Nu te mai gandi la asemenea prostii, sigur ca o sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca asa cum meriti, ai rabdare si persoana potrivita iti va aparea in cale.Stai o perioada singura si fii mai atenta ce fel de baiat iti alegi si pentru ca unul nu a fost atras de tine nu inseamna ca asa vor fi toti, poate se gandea la altcineva sau avea el vreo problema.