| Giulia97Anna a întrebat:

Ok.Acum aproape 3 ani m-am despartit de primul meu iubit.Ma inselase cu altcineva.(Dar faza era ca era si cu ea dar si cu mine in acelasi timp.Wtf! Nu stiu cum ea a fost de acord cu asa ceva.Stia tot).
Si dupa atata timp imi da cereri de prietenie si desigur ca nu i le accept.O data mi-a dat si un mesaj(ma enerveaza ca desi nu il am in lista tot imi poate da mesaje).Dar nu i-am raspuns. Dupa imi da mesaj de pe Facebook-ul mamei lui laughing
Iar intr-o zi stateam linistita in statia de maxi taxi si ii vad pe ei doi.Ma gandeam ca el nu ma va observa.Era ceva distanta intre noi.Dar s-a intamplat invers.M-a observat! Si se holba rau de tot la mine.Nu isi mai intorcea privirea.O puteam vedea pe prietena lui cum il privea foarte urat.Cred ca daca nu erau asa multi oameni il si plesnea.
Dupa ceva timp, prietena mea cea mai buna era in parc cu verisoara ei.Eu nu eram atunci cu ele pentru ca aveam o treaba importanta de facut.Si ea mi-a povestit ca l-a vazut cu ea in parc.Si el a bagat-o in seama.Inainte sa ne despartim le-am facut cunostiinta.Si o stia. Dupa el i-a zis iubitei lui ca ea este prietena mea.A facut aia o fata la prietena mea de a crezut ca o i-a la bataie acolo.Cred ca asa face mereu cand ii pomeneste numele meu.
O data s-a intalnit chiar si cu sora mea.Si a inceput sa o i-a pe ea la rost ca de ce eu nu ii accept cererea de prietenie :/ wtf! Ce om! Aici m-a enervat! Ce are cu sora mea?! Sa nu o bage si pe ea la mijloc. Oricum dupa ii zicea ca vrea sa vorbeasca cu mine.Nu stiu ce.
Iar odata, ma suna de pe nr de telefon al mamei sale laughing pentru ca pe al lui il am blocat.Si imi zice ca ii e dor de mine.Ca m-a vazut pe Facebook(ma dusesem la o prietena si ma aranjasem,alea alea, facusem poze si le-a postat prietena mea)ca sunt frumoasa, ca nu stiu ce.Bla bla, ma rog.I-am inchis.
Faza e ca nu vreau sa ma bage in seama, gen cand ne intalnim intamplator pe strada.Desigur ca ar face asta doar daca ar fi singur. Fara ea.
Dar acum am o relatie cu cineva de ceva timp si nu as vrea sa isi bage el coada in relatia mea.Ce as putea sa fac? Nu vreau sa ii zic actualului meu prieten pentru ca nu stiu cum ar reactiona.Nu vreau sa iasa o bataie.

3 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Fostul tau prieten pare periculos si e bine sa stai cat mai departe de el. Mi-e teama insa ca nu vei scapa usor de el, pentru ca psihopati ca el nu stiu cand sa se opreasca. Gaseste o modalitate de a-i transmite ferm, categoric, ca nu vrei sa mai ai absolut nici o tangenta cu el (dar nu te intalni cu el, ci spune-i-o printr-un mesaj), si spune-i ca daca nu te lasa in pace, te vei plange unei autoritati in masura sa te protejeze.

| ambicio a răspuns:

Nu ești vinovată cu nimic, ar trebui să îi spui actualului de el pentru a evita o posibilă neînțelegere.

| Ririru a răspuns:

Buna,

Eu zic sa-i zici prietenului tau, eviti o posibila situatie.