| Anakatsu a întrebat:

Ok am luat fifa 11 dp net si nu stiu daca e pentru xbox sau pentru pc da vad ca pot sa il joc pe ambele deci vin cu multe intrebari big grin

(mentionez ca mie jocu mi se pare ff diferit de fifa 10 sau fifa 09 parerea mea)

la manager mode mi se pare mie sau se face din ce in ce mai greu sa faci stele adica eu joc cu manchester city si dupa 8 sezoane mi-am luat jucatori ff buni gen ronaldo messi iniesta pnm tot ce am putut laughing si am castigat 15 meciuri la rand am dat de vreo 4-5 ori quick sim si odata am facut egal cu wigan si mi-a scazut juam de conf bar pai dao dracu de treaba de la 3 stele am scazut instant la juma de stea cand m-a batut arsenal in f. a cup. mi se pare exagerat

bun o alta intrebare (nu am mai jucat fifa din 2008 adica am jucat fifa 10 si 09 da ff putin si nu mai stiu): ronaldo si messi au un punctaj de 90-91 (daca ma insel greseala mea) daca ajung cu alt jucator la cota aia as putea sa fac cu acel jucator aceleasi fente sau trucuri ca si ei ca parca stiam ca sunt unele miscari care numa jucatori gen ronaldo sau messi pot sa le faca

pe mine ma enerveaza anumite lucruri noi la jocu asta da totodata e ff misto adica grafica si alte chesti sunt exceptionale da macar la intrebarile de mai sus sa imi rasp

p. s. sa nu mai zic de ce imi cere sa fac clubu
-win champions league
-. win f. a cup
-win barclays league (sau ceva de genu) mi se pare cam exagerat. sau doar mie mi se pare?

scuzati greselile de ortografie da ma cam grabesc si scuze ca am potstat unde nu trebuie

2 răspunsuri:
| dnxbv a răspuns:

Prietene, aicea lumea are probleme uriase cu dragostea, iar tu vii sa ne zici de fifa?! laughing
mi-e mila de tine ca ai scris atat de mult.degeaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ytyt

Întrebări similare