anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok....am o poveste foarte foarte lunga dar nu o sa spun tot pentru ca vas lua toata ziua.Deci va spun esentialul:
De foarte mult timp a inceput sa-mi placa de o fata(frumoasa desteapta etc.)si aflat acum gen 4-5 luni ca-mi place de ea.Din nefericire am primit un NU (dupa o gramada de lucruri care le-am facut). Acum dupa 2-3 luni parca se comporta ciudat. Adica:-se cam incurca cand este ascultata (inainte nu se prea intampla asta) -parca nu se mai fereste de mine ( |:\) -si am prins-o la ora de desen (cand ne-am mutat toti din locurile noastre unde gaseam =]]; profu de desen stand in spatele clasei).ca s-a mutat cu unii (vorbea),apoi s-a mutat altundeva,si apoi s-a mutat singura,in fata mea,la doua banci distanta de a mea,stand indreptata spre mine,apoi dupa cateva minute vine prietena ei si parca parca le vad cu,coada ochiului la se uita la mine. -si altceva ar fi cand ma uit la cineva sa vorbesc cu el, mi se pare ca ea se uita la mine sa vada daca ma uit la ea (deci el e in fata mea si ea un pic mai inspate).
-Mie nu-mi mai place de ea si stie asta ca m-a intrebat prietena ei, chiar si mai multi mau intrebat daca ma place de ea (prieteni apropiati de ea) Sunt c-am cumfuz si nu stiu ce sa cred 0_0

5 răspunsuri:
| gmbod1 a răspuns:

Salut,Nu eu ca eu am inteles mai mult dar ma rog laughing. Deci sa inteleg ca tie ti-a placut de ea dar acum nu o mai o placi, si eu zic ca nu din motivul ca nu o mia place cum arata, ci ca ea te-a refuzat si tu acum nu mai vrei sa o accepti faza e alta daca tot te intreaba prietenele ei nu fi prost zi ca da nu ca ai ce pierde cine stie poate intr-o ora te trezesti cu ea in brate, nu ai ce pierde nu trebuie sa iti fie rusine ca placi o fata poti sa tipi in toata clasa ce te interesezaa de altii. Sfatul meu este spune ca da ca iti place de ea sa vedem cum reactioneaza.Bft

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, este posibil sa te placa ea, si sa te urmareasca, sa vada ce reactii ai tu cand se uita ea la tine. Cine stie ce planuri are cu a ei colega de banca care zici ca sunt prietene bune. Lasa un timp mai indelungat, sa vezi ce mai face. Daca tot zici ca nu-ti place de ea, ignoro si da-i pace. Tu s afii mandru ca esti admirat, ca ai admiratoare.

| neutrino a răspuns:

Intr-adevar, esti confuz, fata aceasta nu este frumoasa si desteapta.

| Alcyon a răspuns:

Probabil si ea e la fel de "cumfuza" ca si tine laughing

| yekto a răspuns:

Crezi ce vrei ca doar e democratie si oricum nu te baga nici una in seama atat timp cat tu nu faci nimic si stai ca papleaca big grin