Salut,Nu eu ca eu am inteles mai mult dar ma rog . Deci sa inteleg ca tie ti-a placut de ea dar acum nu o mai o placi, si eu zic ca nu din motivul ca nu o mia place cum arata, ci ca ea te-a refuzat si tu acum nu mai vrei sa o accepti faza e alta daca tot te intreaba prietenele ei nu fi prost zi ca da nu ca ai ce pierde cine stie poate intr-o ora te trezesti cu ea in brate, nu ai ce pierde nu trebuie sa iti fie rusine ca placi o fata poti sa tipi in toata clasa ce te interesezaa de altii. Sfatul meu este spune ca da ca iti place de ea sa vedem cum reactioneaza.Bft
Buna, este posibil sa te placa ea, si sa te urmareasca, sa vada ce reactii ai tu cand se uita ea la tine. Cine stie ce planuri are cu a ei colega de banca care zici ca sunt prietene bune. Lasa un timp mai indelungat, sa vezi ce mai face. Daca tot zici ca nu-ti place de ea, ignoro si da-i pace. Tu s afii mandru ca esti admirat, ca ai admiratoare.
Crezi ce vrei ca doar e democratie si oricum nu te baga nici una in seama atat timp cat tu nu faci nimic si stai ca papleaca