Deci prietena ta este o nesimtita si jumatate. Eu o bateam de se caca pe ea. Nu mai ai ce vbii cu ea!
Iar cat despre prietenul tau. ii zic sa-i mai acorzi o sansa poate chiar tine la tine iar pe prietena ta doar a folosit`o probabil ca u nu i`ai dat ce i`a dat prietena ta.
Multa bafta! Funda?:*
Nici el nici prietena ta n-au facut ceva bun!
De iertat trebuie sa-i ierti "Iarta si vei fi iertat!" dar de uitat nu cred ca vei uita asa de usor.
Lasa timpul sa treaca si lasa-i sa-ti dovedeasca ca mai merita prietenia ta dupa ce ti-au facut amandoi!
Dupa aia e decizia ta ce vei face!
Mult noroc!
Halal prietena... e clar ca ea este o prefacuta cu care nu ar trebui sa mai ai de-a face... e bine sa o ierti, dar sa nu mai ramaneti in relatii.practic,si-a batut joc de tine.cat in privinta lui, nu stiu exact
ar trebui sa porti o discutie f serioasa cu el, sa ii explici ca tu ai suferit si ca te-a durut, vezi ce zice, si dupa aceea decizi ce vrei sa faci, dar, daca si data viitoare te inseala, atunci o termini definitiv cu el, pentru ca e clar ca nu e de incredere si ca sigur va calca stramb si data viitoare
succes
Acest individ nu merita atentia ta. Este doar un alt "pradator" care schimba fetele ca pe sosete. Cum te poate iubi daca el te inseala cu prietena ta? Eu cred ca ii place sa intinda coarda, fara a se gandi ca se poate rupe. Eu iti propun sa nu mai ai niciun contact (verbal) cu el si nici cu fata aceea. Va fi mai bine.
Succes!
Mutubal întreabă: