Ai inceput „bine" abordarea cu noi ăstia de pe TPU. Numai sa ne explici si noua ce inseamna termenii ăia de care spui. Că noi suntem foarte incuiati la minte.
Pot recunoaste si eu sarcasmul, dar nu pot sa ma abtin din a spune ca totul se poate afla la un click departare, Google e gratis, si nu e greu de folosit. Poti sa cauti si tu termenii astia de unul singur.
Si tu puteai cauta, ca sa nu mai primesti raspunsuri de la niste inculți.
Nu ai cum sa cauti pe Google ceva ce necesita un raspuns personal din viata privata a cuiva.
Nu e ca si cum intrebarile mele necesita un "raspuns corect care ma ajuta cu ceva" ci e mai mult un raspuns depinzand de preferintele si experientele personale ale unor persoane.
Singurul loc unde puteam sa intreb asta, era pe anumite forumuri, dedicate fix pe acest subiect, dar nu am motivatia sa caut un astfel de forum (daca exista), sa-mi fac cont acolo si apoi prima mea intrebare sa fie asta, si probabil nimeni sa nu-mi raspunda pentru ca as fi fost tipul nou de care nimeni nu a stiut ca macar exista.
De aia am intrebat aici, mai ales ca site-ul asta are categoria asta unde poti intreba despre lucruri sexuale fara sa-ti fie frica ca o sa primesti ban de la admini si unde oamenii isi pot impartasi experientele si preferintele personale legate de subiectul respectiv.
Ok.
Nu ma atrage BDSM, nu am ce sa iti spun, sunt deschis la minte.Insa nu atat de deschis.Deschiderea are o limita, intelegi? Limita dintre destept - prost, este foarte aproape una de alta.Ai grija, ca dintre tupeu - nesimtire.Sunt granite foarte subtiri.Ai grija sa nu treci granita, in general vorbind.Toti trebuie sa incercam sa nu trecem granita...
Cu persoana iubita, da, as încerca absolut ce scrii acolo, am face toate pozițiile din kamasatura.
Tu ce fantezi ai cu rayana?
Nu chiar. BDSM e mai mult legat de sadist-masochist, dominant-submisiv, si cu sex toys, cum ar fi catuse, sfoara, butt plug, dildo, bici, costum din latex si tot felul de alte minunatii.
Roleplay BDSM, contine toate alea, dar mai urmezi si un fel de "theme" adica gen politist-criminala (asta e doatr unul din multele exemple existente), tu te prefaci ca esti politist si o prinzi pe criminala si o pedepseti intr-un mod sexual, gen ii pui catusele la maini, o legi cu sfoara si o biciui, sau ceva gen asta. O pui sa ti-o suga si i-o tragi intr-un mod violent. In cazul asta tu ai fi cel dominant si ea cea submisiva, dar daca esti mai masochist de fel, poti tu sa fi criminalul si ea politista care te "pedepseste". Rolulile pot fi inversate in functie de preferintele partenerului.
Bdsm e o deviatie
NU am spus ca e gresita
DAR
nu ar strica in primul rand sa fiti amandoi pregatiti cu chestii mici dar LETALE de gen "safeword", sau o foarfeca SIGURA la indemana, ceva de genul asta
https://hornystoner.com/products/scissors?variant=31489760723057
sau, DOAMNE FERESTE sa va cautati o dominatoare, care contra cost doar sa va spuna ce sa faceti (cat timp ea e doar antrenor nu e nici o prostitutie) si care s-ar putea sa stie foarte bine care e cea mai tare chestie, pozitie, situatie, etc.
Exista sute de boli psihice care isi pun amprenta si in viata sexuala a individului.
Unii sunt platiti bani grei doar sa defecheze si sa urineze pe deastia deschisi la minte care cauta alte placeri.
"Exista sute de boli psihice care isi pun amprenta si in viata sexuala a individului."
Nu cred ca fanteziile sexuale persoanle sau fetish-urile au vreo legatura cu bolile psihice.
"Unii sunt platiti bani grei doar sa defecheze si sa urineze pe deastia deschisi la minte care cauta alte placeri."
Ewww, aia mi se pare absolut dezgustator. Nu vad nimic sexy sau atractiv in orice fel legat de a face asta. Nici legat de ceva sexual nu vad cum ar fi. Nu vad cum cineva ar gasi placere in a fi intr-o astfel de situatie. Aici pot fi de acord cu tine la partea cu boli psihice, dar nu si cand e vorba de BDSM, atata timp cat nu se depasesc anumite limite.
Sincer da, m-am gandit si chiar as dori s-o practic candva. La un moment dat ma gandeam ca fiecare partida de sex sa fie BDSM pentru a fi mai captivant, iar in fiecare pardita sa fie cate un rol diferit. De exemplu o data sa fie scena elevul care violeaza profesoara de matematica pe care o uraste, alta data pacientul care este la un control de rutina la spitalului sau poate cu o criminala in serie care rapeste si tortureaza baietii cu penisul mare, etc.
A da, era sa uit, toate astea sa le fac cu o femeie.
Goddess mortal, mommy boy, police criminal, daddy little girl.
Cu cat mai multe persoane
Nu trebuie sa fii deschis la minte sa faci asta, cunosc o gramada de babuini care practica si duminica merg la biserica.
Acum o sa te targeteze Hecate, o sa fie geana pe tine, o sa sara pe tine in privat
Cred ca s-a udat numai citind intrebarea
Cine naiba-i Hecate?
Dupa cum l-ai descris/ai descris-o, pare cineva cu care nu vreau sa am placerea de a face cunostinta.
Esti cam proasta fa.
Tu sa taci pedofilule
Bondage /legături, restructii
Disciplină
Sado, sadism
Masochism
Probabil latent câte ceva din fiecare exista în fiecare dintre noi, în diverse etape existențiale, nu doar sexual unde termenul de bdsm este larg folosit.
Cât din fiecare, în ce etapa și în ce măsură exista și se manifestă depinde de fiecare în parte.
Eu de exemplu l-am descoperit destul de târziu din filme, literatură și de la o cunoștință, care făcuse mai mult sau mai puțin un mod de viață din asta.
1.am incercat roleplay
2.dominant de obicei, submisiv 1-2 ori de curiozitate
3.da as fi ok cu ambele, sunt bi
4.am incercat
5.catuse, bici
6.persoana rapita si rapitorul sau criminalul si victima (habar nu am de ce ma atrage partea asta )
7.sunt o tona de idei si chestii interesante ce merita incercate, e nevoie de putina creativitate si cum ai spus si tu sa fie ambii deschiși la minte
Oarecum legat de topicul subiectului, doar ca raportat la viata reala (cumva defect profesional, ma raportez la concret in majoritatea situatiilor):
a incercat cineva sa-i puna partenerului de cuplu, sotului, iubitului, o centura de castitate?
si nu in joaca ci la modul foarte serios, de voie de nevoie urmare a propriului comportament, ca si consecinta a infidelitatii.
Sper ca nu sunt singura "altfel"...
Multumesc!
Hmmm…sa fiu sincer…nu am practicat așa ceva, dar mi-as dori. Cred ca as incerca rolul de submisiv, cum eu sunt bi mi-ar place sa o fac cu un cuplu. Sex toy? Cred ca un dublu vibrator la stăpâna? iar la theme profesor And student clar
Nu am incercat niciodata, dar as fi dispus sa incerc pe viitor ceva legat de BDSM, nu conteaza ce rol sau chestii de detaliu, important e ca as incerca. Chiar daca suna ciudat dar sunt curios cum e
anonim_4396 întreabă: