| Mayhem666 a întrebat:

Ok, am si eu cateva intrebari. Daca nu sunteti cat de cat deschisi la minte, va poftesc sa plecati, ca nu vreau raspunsuri de la incuiati la minte care o sa creada ca ce urmeaza sa intreb e ceva complet iesit din comun si nu e normal ca cineva sa faca asta.

Intrebarile sunt urmatoarele:

Ati practicat vreodata BDSM sau Roleplay BDSM, sau ati vrea sa faceti asta, cel putin o data in viata voastra?

Daca ati facut sau ipotetic vorbind, ati dori sa faceti, ati prefera sa aveti rolul dominant sau cel submisiv?

Daca ati facut sau doriti sa faceti, ati fi ok cu o persoana de sex opus, de acelasi sex sau oricare dintre cele doua (va este indiferent)? Sau ati dori in grup cu persoane de ambele sexe?

Chiar daca nu ati practicat asta vreodata, v-ati gandit macar o data cum ar fi daca ati incerca?

Ce sex toys ati prefera sa folositi daca ipotetic vorbind ati practiva Roleplay BDSM?

Ce "theme" ati prefera sa alegeti? (ex: master and servant/slave, police officer and criminal, professor and student, boss and employee, etc.)

Sunt curios de cat de deschisi la minte sunt romanii si daca stiu si ei ca exista mult alte feluri de placeri sexuale decat cel de sex obisnuit.

54 răspunsuri:
| InYourPants a răspuns:

Nu trebuie sa fii deschis la minte sa faci asta, cunosc o gramada de babuini care practica si duminica merg la biserica.
Acum o sa te targeteze Hecate, o sa fie geana pe tine, o sa sara pe tine in privat
Cred ca s-a udat numai citind intrebarea

| InYourPants a răspuns (pentru Avner):

Sexul la betie e viol.

| Mayhem666 explică (pentru InYourPants):

Cine naiba-i Hecate?
Dupa cum l-ai descris/ai descris-o, pare cineva cu care nu vreau sa am placerea de a face cunostinta.

| Mayhem666 explică (pentru InYourPants):

Nu si daca ambele persoane (sau mai mult de doua daca este cazul) sunt de comun acord.

Răspuns utilizator avertizat
| Cheo0S a răspuns (pentru InYourPants):

Esti cam proasta fa.

| Cheo0S a răspuns (pentru Mayhem666):

E una care tot isi schimba conturile, din Luna in Luna. Crede-ma e Mai normala decat partita asta.

| Karlson a răspuns:

Sincer sa fiu, nu-mi doresc sa incerc.

| InYourPants a răspuns (pentru Cheo0S):

Tu sa taci pedofilule

| Drimmero a răspuns (pentru InYourPants):

Depinde, daca ea e beata si el treaz si profita cam da, daca amandoi sunt praf si nu mai stiu de ei nu e viol, e doar inconstienta din partea amandurora.

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Eh, e genul de gagica ideala pentru orice individ din rasa masculina.

| Cheo0S a răspuns (pentru Drimmero):

Nu incerca sa-ti bati capul cu asta.

| Mayhem666 explică (pentru Drimmero):

Orice individ din rasa masculina? Chiar si cei gay?

Chiar si pe gay ar fi in stare sa-i converteasca. Nu-i de joaca cu ea.

| Mayhem666 explică (pentru Drimmero):

Nu ai cum sa "convertesti" pe cineva gay in cineva hetero.

| IreneNemteanu a răspuns:

Oarecum legat de topicul subiectului, doar ca raportat la viata reala (cumva defect profesional, ma raportez la concret in majoritatea situatiilor):
a incercat cineva sa-i puna partenerului de cuplu, sotului, iubitului, o centura de castitate?
si nu in joaca ci la modul foarte serios, de voie de nevoie urmare a propriului comportament, ca si consecinta a infidelitatii.
Sper ca nu sunt singura "altfel"...
Multumesc!

| Mariaa005 a răspuns:

1.am incercat roleplay
2.dominant de obicei, submisiv 1-2 ori de curiozitate
3.da as fi ok cu ambele, sunt bi
4.am incercat
5.catuse, bici
6.persoana rapita si rapitorul sau criminalul si victima (habar nu am de ce ma atrage partea asta )
7.sunt o tona de idei si chestii interesante ce merita incercate, e nevoie de putina creativitate si cum ai spus si tu sa fie ambii deschiși la minte

Ea e capabila de convertire. Sper ca ai realizat ca glumesc

| LoveSleep a răspuns (pentru Avner):

"Cred ca am facut tot cu femeile"

In afara de sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu. Am modificat postările până să se facă 24 de ore de când le-am scris.

Am scris mai multe ce am făcut cu femeile dar mi-e rușine să rămână scris aici.

| Cretinul112 a răspuns:

Ce e ala BDSM?

| IreneNemteanu a răspuns (pentru Cretinul112):

Bondage /legături, restructii
Disciplină
Sado, sadism
Masochism
Probabil latent câte ceva din fiecare exista în fiecare dintre noi, în diverse etape existențiale, nu doar sexual unde termenul de bdsm este larg folosit.
Cât din fiecare, în ce etapa și în ce măsură exista și se manifestă depinde de fiecare în parte.
Eu de exemplu l-am descoperit destul de târziu din filme, literatură și de la o cunoștință, care făcuse mai mult sau mai puțin un mod de viață din asta.

| Catalin12John a răspuns:

Nu am incercat niciodata, dar as fi dispus sa incerc pe viitor ceva legat de BDSM, nu conteaza ce rol sau chestii de detaliu, important e ca as incerca. Chiar daca suna ciudat laughing dar sunt curios cum e

| Nimus2024 a răspuns (pentru Mariaa005):

Incercam?