Bună!
Poate fi o dereglare hormonală datorată administrării de Escapelle, dar poate fi şi datorită unei răceli abdominale...
Cauze generale posibile în cazul întârzierii menstruaţiei : răceală, dereglare hormonală, infecţie, probleme medicale ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ), sarcină,...
O întârziere acceptabilă ( din diverse cauze : răceală, infecţie, medicamente, etc. ) este de MAXIM 7-10 zile; tot ce DEPĂŞEŞTE 10 zile reprezintă o "problemă" medicală!
Simptomele enumerate de tine ( "aparitia acneei, dureri de sani si de spate, am si dureri de burta" ) reprezintă simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!
Să ai RĂBDARE că în următoarele zile o să-ţi vină menstruaţia.
Toate cele bune.
Vizitează medicul, chiar dacă ești răcită nu trebuie să ai o menstruație cu cheaguri! Pot apărea complicații, embolii, tromboză, vezi un medic urgent, poate fi efectul pastilei sau altă cauză.
Eu zic ca e o dereglare, nici nu se poate pune vorba de sarcina, linisteste-te
Si eu sunt in acelasi caz cu tine. Am luat Postrinol2 in loc de escapelle dar e eficient, totul bine si frumos:d si probabil e o dereglare de la medicament ca si mie imi intarzie...dar de 3 zile
Curiozitațibărbați întreabă: