1. Mie mi se pare o dragoste foarte frumoasa. Poarta-te normal si nu da curs prieteniilor (amicitie) cu baietii, daca cineva iti face ochi dulci raspunde-i clar si raspicat ca ai iubit si ca il iubesti din toata inima si ca nu te intereseaza nimic altceva.
Trebuie ca zi de zi sa incerci sa ii castigi increderea (nu sa fii catelusul lui) ci sa ii fii alaturi ca si partenera. Daca cineva te contacteaza pe mess, sau in orice alt mod "am iubit si il iubesc" trebuie sa fie salutul tau.
2. " Este adevarat, am mai vorbit cu un prieten de-al lui, destul de deschis ", aici ai gresit! nu ai ce discuta cu un prieten de-al lui deschis. singura idee pe care poti sa i-o zici unui prieten de-al lui deschis suna cam asa "il iubesc pe iubitul meu mai mult decat pe mine iartot ce tine de relatia noastra este intre mine si el "
Nu inteleg treaba asta cu "vorbitul deschis". Daca el chiar ii este prieten iubitului tau i-a zis deja despre "discutiile deschise cu tine", iar daca nu i-a zis cred ca e ceva dubios si ar trebui sa nu te mai deschizi asa cu usurinta.
Eu ti-am zis parerea mea sincera si crede-ma daca te iubeste prietenul tau macar la fel de mult cat il iubesti tu incetul cu incetul va prinde incredere in tine.
Ceea ce nu ai zis, e daca ati trecut la pasul urmator al relatiei(sex-ul intr-o relatie e esential), daca nu ati trecut ati discutat despre asta.
Sunt mai multe detalii pe care ar trebui sa le dai ca sa ne putem da cu parerea mult mai bine.
Succes!
Te-ai gandit ca poate a avut o relatie in trecut cu o fata care l-a facut sa sufere si din aceasta cauza nu mai poate sa aiba incredere in nicio fata?