Nu, nu o sa aveti nici un nepotel. Seriously, nu te mai lua dupa toti si cel mai bine asteapta, fa un test(daca banuiesti ceva) si gata...
Well, nu stiu sigur daca a ajuns inauntru... Servetelul era ca si cum e chilotul sau ma rog. Nu stiu sa explic >.< Sunt destul de speriata .
Stai linistita... Nu are cum!
Nu, nu o sa aveti un nepoteeeel!
ci o nepoticaaaa!
hai, pace pace intre doua dobitoaceeee!
fundilitaaa?
multumeeeeeesc!
daaaaaaa vreau sa fiu nasa voastraaaa!
yayyyyyyy!
dar cu o conditieeeee! nu vreau in bisericaaaaa!
bleaaaahhhhh!
Numai puneti intrebari STUPIDE! Sarcina apare atunci cand masculul ejaculat inauntrul vaginului tau...mii de intrebari de genul asta care nu isi au rostul...Nu inteleg de ce oamenii fac sex daca nu au habar de acest lucru.
Pai dac doar te ai jucat un pic cu el si n a rezistat, iti dai seama ce prieten ai
NU. Vezi tu, imediat ce ai luat sperma pe servetel, ea a murit + ca sa existe fecundare, sperma trebuie eliberata in INTERIORUL vaginului... Deci. Esti ok. Fara bebe, inca.
Ai grija cu "dobitocul tau". Nu a fost vina lui.
Nu are cum! imediat ce ai pus sperma pe servetel aceasta a murit iar ca sa ai un copil trebuie sa fi ejaculat in interiorul vaginului. Desi daca ai dubi fa un test si gata, app vezi ca nu a fost vina lui
Trebuie sa ai mare grija cu aceste "joculete", este posibil, nu este, nu se stie sigur. Fa un test de sarcina si fii mai grijulie
Well, nu sunt sigura ca a ajuns inauntru... adica era ca si cum sunt chilotii sau nu stiu cum sa explic .
Pai daca a ajuns ( sigur a ajuns )
Atunci da, asa e o sa aveti un copilas