de curiozitate, ce varsta ai? Daca ai peste 18 ani ar trebui sa-ti fie rusine datorita faptului ca pana acum trebuia sa fi invatat faptul ca fetele nu sunt interesate chiar atat de mult de aspect cat sunt interesate de caracter, de modul tau de a le aborda si chestii de acest gen (fara suparare).
Sincer. acest site nu este unul de matrimoniale, astfel incat baietii sa vina sa se descrie si sa atraga fete. Este un site dedicat problemelor care cauta rezolvari.
Poate nesiguranta lui il face sa intrebe acest lucru, dar nici eu nu cred ce am zis. poate nu o gasi un site bun specializat in intanliri
Sunt site`urii de matrimoniale. daca tot e asa disperat.
Am eu o vecina, are 20 de ani de cand a iesit la pensie, o sa o intreb daca o intereseaza... Poate ai noroc
Lasand gluma la o parte, stai linistit si nu iti mai fa probleme ca nu ai prietena, o sa apara la momentul potrivit, tu doar ai grija sa iesi din casa, cu prietenii, prin oras la suc / biliard / prin parc / la scara blocului... Si asa cunosti persoane noi si posibil sa iti faci si prietena.
Sau daca esti atat de disperat sau vrei doar ceva online incearca pe simpatie.ro
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: