| Marius22222222222 a întrebat:

Ok.Cine poate da un sfat sa il dea. Cine nu sa nu se bage. Am vorbit cu o fata câteva luni de zile doar ca tatăl ei nu era de acord cu noi fapt pentru care i-a confiscat telefonul. Prima dată s=a învârtit ea si vorbeam de pe nr mamei ei.A doua oară iar i-a luat telefonul doar ca acum e aproape o lună de când nu mai vorbesc cu ea.M-a sunat mama ei de câteva ori pe whatsapp fără să știe nimeni si mi-a jurat ca fata nu are pe altul doar ca nu poate vorbi. Intrebarea e:sa mai astept sau sa imi iau orice gând? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

De ce iti bati capul cu pocaiti d-astia? Le-ai dat motiv ca tacsu sa ii interzica sa vorbiti? Adica te-ai purtat urat cu ea, d-astea? Daca aveti pana in 15 ani se intelege, daca aveti peste e clar ca ala saracul e aflat in pestera, e la mii de ani lumina de civilizatie.

13 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și la ce vrei să se priceapă cei ce îți răspund?
Dacă o iubești o aștepți și lupți pentru ea.

| Sofer a răspuns:

Nu îți mai bate capul cu asa ceva.

| Marius22222222222 explică:

Ca românia e aici peste strada.la 10 minute.

| UnDiavol a răspuns (pentru Marius22222222222):

Exista avion exista autocar exista tren și multe alte opțiuni

| Marius22222222222 explică (pentru UnDiavol):

Atata nu stiu daca sa iau pietre din Italia sa arunc in geam sau poate găsesc acolo. În rest planul e ok

| UnDiavol a răspuns (pentru Marius22222222222):

Nu O iubești nu meriți iubirea ei adevărată nu meriți sufletul inima ei nu meriți nimic ați spuneam eu acum o poveste cu pietrele dar sunt admini aicia infecție a se înțeleg nu l-am jignit pe parazit am zi doar infecție de om atâta am zis nu l-am jignit dragi mei admini care ștergeți ce spun eu din suflet și inima și voi alta poveste frumoasa

| UnDiavol a răspuns:

Eu zic sincer din tot sufletul și inima mea du-te o data ce te iubește și tu pe ia o iubești cu adevărată din tot sufletul și inima de ce mai stia? du-te lupta cu adevărată așteptat-o in față la magazin o data și o data o sa iasă stai acolo mergi in fiecare nu Conteza cât timp durează într-un Final o vezi ai S-o vezi o auzi du-te pe unde sti ca o sa mergea trebuie sa fie un parc un loc in Care merge ia nu sta ca prostul fa ceva orice și Găsește o cale ori câte de mică este acea cale este singura cale du-te nu sta mergi la geamul ei da cu piatra nu Dinaia mare mică așa dai la geam strigo pe nume ușor sa nu audă taică-său dacă Maiaca sa te sunat și ați spune ia așa este cum spune ia credeo spune Adevărul da nu sta du-te după ia nu-ți fie frica de tasu nu are ce să-ți facă maxim striga la tine și atâta o data ce tu o iubește cu adevărată și ia te iubește cu adevărată Nimic nu va poate opri vreodată Du te nu sta ai sa regreți și vei putea defini durerea DU TE

| Marius22222222222 explică (pentru UnDiavol):

Da..eu in Italia ea in romania.acum fix la geam la ea ma duc

| Hela a răspuns:

Daca ai vreo 30-40 de ani si vorbesti cu o fata de 15-17 ani. eu zic sa-ti vezi de treaba big grin

| macovei1roxana a răspuns:

Pai sunt mai multe variante.
1. Dacă ești un băiat care vrea sa fie cu fata aia mai mult din bătaie de joc, plictiseala, sau pentru ca ea arata bine, LAS-O AȘA... POATE E UN SEMN CA NU SUNTEȚI FĂCUȚI UNU PENTRU CELALALT

2. Dacă, tu chiar o placi pe fata aia și crezi ca merita, LUPTĂ, N-AI NIMIC DE PIERDUT, DOAR PUȚIN TIMP, DAR DACĂ VEȚI REUȘI, TIMPUL ALA SE VA INTOARCE SUB FORMA DE FERICIRE!

Bafta!

| AlinaSolomon a răspuns:

Dacă o iubesti cu adevarat sa nu renunți niciodata la ea. Dacă nu - i poti da telefon scrie- i. Indiferent ce va fi sa nu renunți la dragostea ta.

Ea ți- a dovedit vreodata ca te iubeste? In caz ca da scrie-i

I- ai spus ceva care a durut- o? Ea de ce nu da niciun semn?