anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok! Deci am fost indragostita, am iubit, m-am simtit bine. dar mi-a trecut! Dupa ce m-am indragostit de un baiat care pur si simplu se juca cu mine ne impacam cand voia el ne desparteam la fel NU MAI POT IUBI! Dupa aceasta relatie adica dupa ultima despartire am fost si cu fosti prieteni si cu persoane noi in viata mea pe care nu le-am putut iubi si reiubi adica vreau dar toate persoanele mi se par ca nu sunt bune pentru mine. Le gasesc la toti defecte, la inceput ii plac, ma simt bine alaturi de ei, imi place sa fiu in preajma lor dar dupa 2-3 saptamani imi trece si imi doresc sa scap si sa fiu singura. Uneori imi provoaca "scarba" atatea avansuri si atatia baieti care insista.Nu stiu ce se intampla cu mine?! Va rog un sfatt ceva...

Răspuns Câştigător
| Thunderstruck a răspuns:

Incearca macar 3 luni sa fii singura.Fa un pariu.cu tine.happy Iar dupa cele 3 luni nu te apuca sa iei toti baietii. Daca te intreaba daca vrei sa fii cu ei spune-le ca te gandesti.Gandeste-te o saptamana jumate, iar apoi poti spune nu daca le gasesti defecte. Poti cere si sfatul unei prietene. Sper ca te-am ajutat.Pupici.Bafta.:*

4 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Bun, deci un low in viata, dar de ce faci o tragedie din asta?
sigur ca dupa o dezamagire esti mai precauta, dar nu inseamna ca e ceva in neregula cu tine.

| gigel68 a răspuns:

Cu cat cresti in varsta cu atat ai sa gasesti mai multe defecte, ai sa te plictisesti mai repede.

| misuu a răspuns:

Eu zic sa st o perioada singura si apoi sa o iei de la zero

| ana_8108 a răspuns:

Asa am patit si eu.nu se intampla nimic cu tine.Esti dezamagita si nesigura pe tine.Dar stai minim...2 saptamani singura.Il vei uita cand iti va placea altul