Vreau si eu sa intalnesc baiatu ala care o sa planga in public
Pai ai dat cam toate argumentele ca te-ar placea, dar de ce va complicati cu atatea nu inteleg eu .
Treceti la practica.
Noua baietilor, cand ne vine sa plangem, de cele mai multe ori plecam de acolo sau lasam capul in jos, sau ne uitam in alta parte. Desi de multe ori zicem ca ne ustura ochiul sau ca a intrat praf in ochi
@CadCireseDinCer da-i o sansa dar spune-i sa aiba incredere in tine, caci fara incredere nu faceti nimic. Spune-i ca il iubesti sincer si dai un pup :*
Mai eu sincera sa fiu nu am intalnit asa ceva pana acum , dar am vazut baieti plangand dar o faceau in casa.
Pai da, a lasat capul in jos, dar cand s-a ridicat sa plece parca avea ochi rosi.
La o inmormantare poate plangem in public.
Dar in rest nu.nu am mai parea niste duri Din punctul de vedere al unora.cam asa ar fi. Daca ei nu pun la inima este si normal sa nu planga, deoarece nu ar avea un motiv.
Nu stiu despre restul dar eu am fost educata ca baietii/barbatii sunt niste specimene care nu sufera si etc . Nu esti om daca nu simti.
Avem toti sentimente dar nu exista multe fete care sa ni le scoata la iveala
Si ma bucur ca nu sunt multe! Nu vreau sa vad baieti plangand, mi s-ar rupe sufletu.
Awww
Si miau.
Mrrr imi place cand cineva zice miau
Imi place cum suna
Grrr suna pervers chiar.
O da , multumesc pentru doza de ras >
Multumesc pentru compliment
Si cu placere
Meritzi .
HappynewCenusa întreabă: