Nu prea cred in fete eu deci la ele nu exista speranta, te place ca prieten nu stiu ce sa mai faci cred ca asa ramane.
Problema e "grava" pentru ca sunteti tineri si frumosi. Mergeni de mana mai departe.
Calmează-te... toţi trecem prin asta, ştiu că e greu. Şi eu am avut inima frântă. Îţi va fi mai greu o perioadă, apoi vei fi bine! Pate cel mai bine ar fi să nu o mai cauţi o perioadă. Dacă vrei să vorbeşti despre, îţi dau id meu; sau dă-mi un mesaj aici. Sunt sigură că ţi-ar prinde bine să te descarci
Orice are o rezolvare.Ea a zis ca te place deci asta este bine.Lasa-i timp..mai iesiti, mai vorbiti, arata-i sentimentele tale si lasa timiditatea nu te ajuta la nimic aici.Trebuie sa te simti ca si cum ai vorbi cu tine in oglinda.
Nu mai exagera asa. Daca te-a placut 3 ani, inseamna ca simte si acum ceva pentru tine.Crede-ma! iti spun din propria experienta.L-am placut tot atat si cand m-a intrebat daca vreau sa fim ceva mai mult decat prieteni i-am spus nu,dar nu pentru ca nu-mi place de el.I-am spus nu, pentru ca asa sunt circumstantele, sa nu fim impreuna niciodata. Vei trece peste! ai incredere, inca te place dar ii e frica sa recunoasca, cine stie ce are ea in cap.Demonstreaza-i cat mai mult cat o placi, fetelor le place sa fie impresionate.Baftaaaaaaaaaa
Sperante mai exista pentru ca nu se uita asa de usor ce`a fost du-te la ea cu o floare cu un cadou ceva nu stiu ce gusturi are! trm mesaje vezi si u!
beausingurlamasamea întreabă: