| Alfonso a întrebat:

Ok...deci e fata asta,ne iubim foarte mult,avem o relatie serioasa,si am trecut prin foarte multe impreuna! Pana cand,a aflat mama cine e,si cine ii sunt parintii,si se pare ca pe undeva pe departe suntem rude! Strabunicile noastre erau surori numai de tata! Acum,ea zice ca nu ii pasa de asta,nici pentru mine nu e mare problema! Dar ma gandesc la viitor,caci eu vreau sa ma casatoresc cu ea, nu stiu...Ce credeti?

15 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Please, sunteti rude de gradul 7-8, nu stiu exact, relatiile nu sunt permise la rude de pana la gradul 4 (veri primari) si la gradul 6 (veri de gradul doi, adica copiii verilor primari) este conditionat.
Dar in cazul vostru, nu aveti decat sa luati niste precautii in seama. Adica, daca cumva strabunicii vostri au trait intr-o societate inchisa, sau daca cunoasteti cazuri intr-una sau in ambele familii de copii nascuti cu afectiuni genetice, atunci riscul ca voi sa aveti copii cu aceleasi afectiuni este mai ridicat cu vreo 5% (pana la 25% daca au fost in ambele familii) decat la ceilalti.

| mona a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa mergi mai departe...alaturi de ea

| AlexanderAdrian a răspuns:

Singura problema ar putea fi combinatia de gene. In cazurile in care legatura de sange e prea apropiata, pot rezulta copii cu deficiente, cu malformatii congenitale samd. Apropo congenitale nu inseamna ce crezi tu la prima vedere in caz ca nu cunosti termenul.

Deci cam asta ar fi singura problema - copii. Si cum e vorba de niste strabunici...cred ca sunt slabe sanse sa existe probleme de acest gen. Adica na, nu sunteti nici macar verisori ..secundari sau cum se numec.

| neutrino a răspuns:

Lasati stra-strabunicile in pace si voi vedeti-va linistiti de viitorul vostru.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Intreaba un preot daca e bine

| Alcyon a răspuns:

Nu cred ca e vreo problema, deoarece nu sunteti rude prea apropiate. Singura chestie e, ca s-ar putea sa nu va puteti cununa la biserica.

| Danysan a răspuns:

Stai calm gradele de Rudenie nu o sa va Impiedice sa faceti asta.Numai in cazul in care sunteti Veri Primari nu se putea.Cauta sa vezi ca Legea iti permite asta fara nici o chestie. Stai calm si urmeaza-ti Planurile cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o! Fugi! Veţi avea copii retarzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu te vei casatori cu ea din cu totul alte motive, stai linistit.

Răspuns utilizator avertizat
| Capriciu a răspuns:

Buna! Ce treaba aveti voi cu strabunicile, daca va iubiti mergeti mai departe si ginditiva ca totul va fi bine. Bafta!

| mrcacadu a răspuns:

Nu exista nici un fel de probleme.

| Cliche a răspuns:

Oh, că şi ştie preotul de străbunicile voastre! Nu-i nici o problemă, vedeţi-vă de viaţă tongue