Sarutul nu trebuie exersat, sarutul nu e ceva ce trebuie musai sa il inveti pas cu pas. Atunci cand te saruti cu o persoana o faci cu pasiune, te lasi condus si de partenera daca ea e mai experimentata ca tine. Nu cred ca iti va sta gandul atunci la " Oare fac bine ce fac?" Daca vrei niste ponturi despre cum sa saruti, unele dintre ele ar fi: ii atingi buzele cat mai delicat, o musti putin de buza de jos, iti strecori mainile in parul ei. Nimic nu e greu, daca sarutul vine din iubire si simti ceva pentru aceea persoana, totul va veni de la sine. Sarutul e ca atunci cand savurezi buzele persoanei iubite cu tandrete si pasiune.
Pur si simplu iti vine pe moment, frate. Degeaba citesti carti si tutoriale, te uiti la video-uri, vizionezi filme. In momentul cand va apropiati, uiti de toate tacticile tale vazute care trebuie sa le aplici. Eu de exemplu, cand am sarutat prima data, a fost ceva gen, ne-am apropiat, i-am pus mana stanga pe sold si am tras-o incet pe fata catre mine. Cand am ajuns fata-n fata, i-am ferit parul si am prins-o cu mana dreapta de ceaf, lasand-o sa-si apropie buzele de ale mele. Apoi ne-am despartit buzele, ne-am inclinat putin capetele (ca ne tamponam cu nasul), si voila! Nu-ti mai spun si partea cu limba, banuiesc ca n-o sa-ti impingi toata limba s-o controlezi la masele sau sa i-o dai pe gat in jos, o vei face stilat. In asemenea momente n-ai ce texte sa-i spui, mai bine taci si lasi corpul sa vorbeasca in locul tau. O sa fie atat de usor...
Când vrei s-o săruți, o săruți, nu există momentul potrivit. E o pierdere de timp să te consumi aiurea. Dacă-ți place întreab-o dacă vrea să vină cu tine la un suc, când o conduci acasă, o să-și mulțumească frumos pentru seara respectivă și o iei în brațe și o săruți. Când o iei în brațe o iei de șold, nu de gât că dai impresia de prietenie și o săruți. Îi spui noapte bună și pleci.
Succes.^^
Cum ai spus si tu... îi o chestie de moment si o faci cum simti. O sa simti câțiva fluturi in stomac, fiind primul tau sarut si las-o pe ea sa zica ceva dupa sarut sa nu strici totul cu o chestie ceva de genu': " iti miroase bine gura " sau " ce limba aspra ai "! O sa fie bine! Bafta! :*
Mutubal întreabă: