| cilbup a întrebat:

Ok, deci era o tipa, ne intelegeam ft bine, intr-o zi tipa se desparte de prietenul ei. Vorbesc cu ea tot mai mult, incep sa o plac tot mai mult, ea la fel.
Dupa cateva zile consideram ca e o idee buna ca noi 2 sa fim impreuna. Toate bune si frumoase.

Problema e ca la vreo 12 ore ( a doua zi) de cand eram impreuna, tipa imi zice ca ex-ex-prietenul (ala de inainte de fostul) s-a despartit de iubita lui, iar ea vrea sa fie cu el, asa ca vrea sa se desparta de mine.

Mda, m-am suparat, cred ca e evident lucrul asta...

Au trecut cateva saptamani (cred, cu vacanta asta am pierdut sirul zilelor ) insa acum cateva minute ma intreaba tipa respectiva daca inca sunt suparat.

Suparat nu sunt insa nu consider ca merita iertare.

Gresesc eu? Greseste ea?
Daca ai fi tu in locul meu/ei cum ai proceda?

4 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

Cred că tipa s-a despărţit de ăla şi acum încearcă, să vadă dacă mai are şanse la tine. Altfel nu-mi explic de ce te întreabă tocmai acum dacă mai eşti supărat. Oricum, aş zice să-i spui că ai trecut peste şi să îi dai de înţeles că nu mai eşti interesat de ea, fiindcă după ce a făcut nu mai merită vreo atenţie, dacă înţelegi ce vreau să spun.

| Anonimus11111 a răspuns:

Ai procedat corect! Sa nu ai remuscari! Sa iti spun ceva, dar nu te supara: tipa aia e o cu_va. Daca te iubea ( sau ma rog daca tinea la tine) ramanea cu tine. Nu neaparat daca se iveste o ocazie mai buna trebuie sa-i dai cu piciorul celui care ii pasa de tine. Consider ca e cel mai egoist lucru facut de tipa aia. Nicio grija, ai procedat corect!

| lolly a răspuns:

Nu gresesti, doar te-a folosit.Nu-i mai oferii o a doua sansa, nu merita.

| Bianca18 a răspuns:

Eu cred ca tipa nici nu voia o relatie serioasa cu tine, a fost doar o joaca, altfel nu imi explic cum dupa 12 ore s-a razgandit. Ai procedat bine.