Da.Relatiile la distanta nu prea rezista.In pana mea.Esti brailean de-al meu.Fa-ti o prietena de aici de la noi.Va puteti intalni oricand.
Nu ai decat doua variante: ori o lasi balta, ori te muti in capitala, preferabil in sectorul 2.
Sectorul 2 din Bucuresti e mare asa ca nu stiu unde te astepti tu sa o vezi. Vorbeste cu ea la telefon si va intalniti. Cum formulezi tu acolo rezulta ca Sectorul 2 e un cartier. NU este un cartier. De la Bucuresti la Braila exista si microbuze si tren. Microbuzele se pot lua daca nu ma insel de la autogara Pax. Cu trenul ar fi mai sigur. Cat priveste aici in Bucuresti au statie la gara daca nu ma insel. Trebuie sa stii foarte bine locul unde sa cobori sau sa te astepte ea la statia de microbuz ori la gara.
Cat priveste partea cu relatia la distanta... da e adevarat, n-au final fericit ori trebuie sa existe o incredere oarba si multa maturitate iar la varsta voastra in care hormonii zboara pe toate partile e greu sa se abtina. E valabil atat pentru tine cat si pentru ea.
Bafta! ai grija! Nu te avanta ca-s schimbatoare fetiscanele la varsta asta. Din pacate e valabil si pentru voi baietii!
Ia Trenu Pana la Gara de Nord. Apoi Metrou pana la Obor.De acolo depinde unde vrei sa ajungi!
Relatiile la distanta nu dureaza gasesti destule fete frumoase si pe la noi in Braila. Dar nu ar fi frumos sa o lasi balta o poti anunta ca nu poti ajunge sa stie fata.
linarkfts întreabă: