| andreedeed5a a întrebat:

Ok, deci imi place de un baiat, de cativa ani. Nu stiu daca si el simte la fel, dar faza e ca in prezenta lui imi bate foarte tare inima, incep sa-mi tremure mainile si ma ia o stare de lesin, e ca si cum ma controleaza emotional numai privindu-l. Nu pot sa-l privesc in ochi pentru ca ma pierd complet. Nu stiu daca si lui ii place de mine, inainte vorbeam, faceam glume dar s-a schimbat foarte mult si acum ma ignora atunci cand ma vede, insa ii intreaba pe prietenii mei lucruri despre mine si altele. De cele mai multe ori, cand ma intorc, il prind uitandu-se la mine, odata cand am trecut pe langa el, se uita dupa mine. Cand merge in fata mea pe strada se intoarce oarecum, dar nu complet, trage cu coada ochiului.Ce sa fac sa nu mai tremur in prezenta lui? Si de ce ma ignora?

5 răspunsuri:
| Headshot_Red_1999 a răspuns:

Te lipesti cu scoci. sau cu fixativ.

| Freya1 a răspuns:

Ai emoti din cauza ca esti indragostita, iar asta nu poate sa iti treaca decat in timp.Starile astea se pot chiar accentua cand vei intra in vorba cu el maidar mult dar iti vor trece dupa ce te vei obisnui.
Poate te vede ca te uiti la el sau ca ai emotii in preajma lui si de aceia are instinctul sa te tot priveasca.Vestea buna este ca te-a remarcat si poate sti ca il placi, dar vestea proasta e ca poate el are nevoie de timp sa se indragosteasca de tine.

| devilshelp a răspuns:

Alea sunt semne ca esti indragostita. Si eu de fiecare data cand ma gandeam la (fostul) crush simteam un gol brusc in stomac (cum e atunci cand cobori pe panta in rollercoaster). Din ce ai zis tu acolo poate sa te placa si sa nu vrea sa o arate sau poate sa fie doar un interes partial sa zic asa. Am fost in FIX aceiasi situatie ca tine acum ceva timp cand crush mereu intreba de mine, se uita la mine, incerca sa ma faca geloasa si chestii de genul. Am fost impreuna cu el si s-a despartit de mine dupa o saptamana, nici pana in ziua de azi nu stiu motivul. Incearca sa pari indiferenta in continuare, daca chiar te place si nu vrea doar atentie o sa vina singur la tine (mai ales daca e orgolios). Poti sa ii mai dai si tu semne pe aici si pe acolo, dar nu mult. Atat cat sa ii arati ca ar putea fi ceva. Bafta! happy

| Romanul86 a răspuns:

„imi place de un baiat, de cativa ani" Wow.
Ia magneziu efervescent cu apă deoarece magneziu mărește cantitatea de oxigen din corp și nu o să mai simți așa tare emoțiile pentru că îți scade tensiunea.
Magneziu efervescent se ia și dacă ai rău de călătorie cu mașina.

Vorbește cu el pe Facebook.

| NuSpargConturi82 a răspuns:

Esti sigura ca nu ai vreo boala cu inima.