Yappi, impacate cu el, si incearca sa te schimbi, mai lasa orgoliul si jucati un joc, spune-i ce ii place lui la tine, ce iti place tie la el, si dupa ce a-ti vrea sa schimbati unul la altul. Asa va schimbati amandoi si dupa o sa fie mai frumos. Sper ca te-am ajutat.
Spui ca esti orgolioasa, si ca nu stii ce sa faci.In dragoste nu exista orgoliu, aici trebuie sa il lasi la o parte.A iubi inseamna cu totul si cu totul altceva.Ai spus foarte clar ca tii la el, deci automat nu poti spune ca il iubesti. Poate te-ai atasat de el ca persoana si esti obisnuita cu el.Gandeste-te bine ce iti doresti cu adevarat,daca tii la el, daca il iubesti cu adevarat, daca vrei sa mai fii cu el...la ceea ce simti,in asa fel incat sa poti lua o hotarare. Daca nu il iubesti, cred ca e mai bine sa ii spui asta, sa discuti cu el pentru ca sigur va intelege.Nu are rost sa pierdeti timpul degeaba. Sper sa iei o decizie corecta.si tine minte:cand iubesti si stii ca esti iubita,deciziile le iei cu sufletul,nu intotdeauna cu capul,si lasa orgoliul la o parte...fa ce simti, ce iti doresti cu adevarat, ca apoi sa nu regreti! sper ca te-am ajutatbafta
Ii este frica sa repete aceeasi greseala.
nu trebuie sa te comporti schimbat cu el
faza e ca daca te iubeste te vrea asa cum esti.
funda?
E normal sa se dea cocos ca de... ar trebui insa sa ii mai dai o sansa, ultima e posibil sa se fi schimbat insa e hotararea ta fa ce simti