| Crista123 a întrebat:

OK.Deci...m-am indragostit al naibi de tare. Vorbesc cu el foarte mult, chiar si 6 ore pe zi fara sa ne oprim, vorbim absolut orice, nici nu apucam sa terminam de vorbit in 6 ore.Il plac mult, dar lui ii place de altcineva.Acea "altcineva" il trateaza foarte urat, ii intoarce spatele, il evita.Ma simt ciudat cand vad chestia asta nu il merita...este un baiat extraordinar as vrea sa fiu impreuna cu el dar vreau sa fie fericit.si nu stiu daca va fi fericit cu mine, pentru ca o place pe ea si incearca din greu sa o cucereasca, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| zuzule a răspuns:

Off...urat! dar daca spui ca vb at de mult dc nu-l faci sa te placa pe tine incearaca sa afli ce vb cu ea! si ce are ea si u nu ai. dupa aia vb cu el intr-o seara cand vb spune`i adevarul cum zici u ca aia isi bate joc de el spune`o lui nu noua.aratai ca tu il iubesrti.si ca fata aia profita de el.o sa fie greu la inceput dar cu timpul o sa va iubiti ca doi nebuni, pentru ca asa mi s-a intamplat si mie! vb cat pot de serios

2 răspunsuri:
| Catiiiiii a răspuns:

Incearca tu sa-l cuceresti. Arata-i ca esti de 100 de ori mai buna ca cealalta.

>:d

| alexutzu997 a răspuns:

Cand esti baiat poti deveni usor gelos.eu cred ca in cazul lui fetei i-a placut de el in trecut si lui nu.acum ca fata se intalneste cu cineva sau are ceva prieteni apropiati el devine gelos chiar daca nu a placut`o.afla daca si el te place si daca discutati orice la telefon te poate considera doar o prietena, o persoana in care are incredere.dar intr-o zi il intrebi pur si simplu : "vrei sa fim impreuna?!"