Deci,întrebarea asta după părerea mea, ar trebui trecută la categoria "Trivia/Amuzante". Adică, pe bune?! Nu vrei să se mai ţină fetele după tine, ba chiar cauţi metode să scapi de ele?! tu ai ceva la cap sau, eşti gay..de la vârsta care ziceai că o ai,ar trebui să ai şi o mică înclinare spre sexul feminin şi nu doar jocuri.
Şi cât despre concepţia ta despre fete,ştii se zice că toate sunt la fel,dar aşa zic şi ele despre băieţi. Dacă ai sta să analizezi mai bine,fără fete şi atenţia lor,viaţa ta ar fi destul de plictisitoare şi fără sens (poate). Nu mai bine te-ai gândi să vezi lumea cu alţi ochi? Adică fetele. Vei ajunge la vârsta în care dacă vei citit ce ai scris aici cred că ai spune "eram beat sau mă măcinau prea multe probleme de băiat virgin?" Acum fără supărare,dar cred că e ceva grav dacă ai vrea să ai o soţie doar ca să te culci cu ea. Acum ai o vârstă fragedă şi nu cred că îţi dai seama de unele chestii, dar o să creşti. Până atunci, cum am mai spus, mai bine ai încerca să îţi schibi părerea despre FETE.
P.S sper că nu mi-ai luat în nume de rău unele replici, dar mă intrigă ceea ce ai gândeşti tu.
Baftă!
Ai auzit de ala care a murit dupa ce a fost violat de 5 femei?
Eu zic sa incepi sa-ti iei masuri pentru sicriu si sa te gandesti ce costum o sa porti la intalnirea cu Doamne-Doamne
Sau cum spun sicilienii "Esti doar un mort care merge pe ultimul sau drum"
Ce rau esti u la 13 ani, mama mama uite unde era eminem brad pitt si altii, eu'l cautam pe la hollywood si el o arde pe TPU! m-ai facut sa zambesc zeus. daca ne mai si zici ca t tine la 1 numar, evident, 12 ore, u esti miezu jur! o sa ne lasam bisericile si ne inchinam tie!
Recitind intrebarea ta, am realizat ca nu sti sa scrii nici in romana nici in engleza. Nu iti voi face un bine si nu iti voi spune unde ai gresit. Esti un analfabet bilingv
Stii ar trebui totusi sa te intereseze si pe tine fetele..Asa numa daca nu esti gay sau tocilar! Poate ai putea scapa de ele daca ai avea o prietena..Si atunci restul fetelor poate ar fi prea geloase si nu te-at mai baga in seama
.P.S si eu tot 13 ani si sincer ma intereseaza baietii si de scoala ma doare. Undeva
!`
Frate, zici ca ai 17-18 ani... Pariu pe ce vrei tu ca n-ai trecut la Limba & Literatura Romana.
Pai nu am dat BAC-ul, acum sunt a 12a. Nu am ramas la nimic pe vara daca la asta te referi. Imi poti argumenta cu dovezi concludente care sa ateste faptul ca eu, intr-o eventuala circumstanta de a fi pus in fata examenului de bacalaureat, as fi picat proba la limba si literatura romana? Unde am gresit? Ca eu iti spun imediat de ce esti analfabet. Daca nu ai inteles ce am spus mai sus, recunoaste, nu i rusine pentru un tanc ca tine, iti explic.
Auzi, eu nu as trece la limba romana? Tu vorbesti ma, care nu cunosti sensurile cuvintelor, dupa cum am mai spus, ai greseli si in romana si in engleza, astfel avansezi la rangul de analfabet bilingv
Ce ai facut amice in seara cand ai postat intrebarea? Ca nu ai mai dat niciun semn ceva timp, desi aveai la raspunsuri in care toata lumea iti spunea acelasi lucru si anume ca esti penibil. Ce ai facut? Te-a trimis mamica la somnic? Nu mi ai spus din ce judet esti. Eu ti-am spus, sunt din Bucuresti, daca esti tare in clont putem sa ne vedem, sa stii ca nu am nicio retinere sa bat tampitei cu 4-5 ani mai mici))
Iar te a bagat mamica la somnic de nu mai spui nimic? Te tine 24 de ore? De ce te tine? De burta?
Deci tu, mic fotomodel daca zici ca te plac toate fetele, nu inteleg ce e asa rau in asta. Adica altii care poate n-au norocul tau se simt aiurea acum ca te-ai trezit tu cu intrebarea asta de Brad Pitt de Romania. Avand in vedere ca tu te consideri asa frumusete de baiat simte-te norocos ca poate la cate de ignorant esti nu o sa ai noroc de vreo fata calumea pe la 20-22 de ani cand poate iti vine mintea la cap. [si ma refer la capul care iti sta pe uneri ca momentan vad ca iti e la ala dintre picioare]. Cum sa zici ma ca o fata nu e buna de nimic in afara de sex?! Adica cat de tampit sa fi sa spui asa ceva? Daca tot nu iti convin femeile treci la barbati sau daca nu e bine nici asa lasa-te de meseria asta si dai cu l*ba. Chiar, poti sa ne lasi noua o poza cu tine, poate o sa fim si noi, fetele de aici, inebunite dupa tine
Succes cu alea .
Te rog frumos sa mai lasi minciunile astea acum serios vorbesc pe cine crezi tu ca minti.
Nu stii ce inseamna "trolling"?
Am specificat ca am glumit, avionule.
Ma ia da-mi si mie facebookul tau sa te vad cati prieteni ai la facbook ca sa te cred
Sugi o p de la TPU esti scos ma auzi o sa ei ban my friend