Stii..noi fetele, suntem 'lesinate' dupa baietii rai...indiferenti.Nu este bine asa dar suntem...Eu zic sa iti faci pe altcineva daca nu l ai putut face sa se schimbe. Daca nu s schimbat e clar ca nu este pentru tine.
Baietii rai, indifereti? Mia placut asta .Rau si indife-idiot poate fi oricine dupa 3 incercari. Femeilor voua va plac barbati care stiu sa va seduca. Adevarat, unele plac rai, indifereti. Dar nu toate. In schimb orice femeie e "lesinata" dupa unul care stie sa o seduca cu adevarat!
Dar prin seducție sper că nu te referi la modul ăla în care "băjeții" înfloresc pentru a cuceri, respectiv seduce.
O sa incepi sa te gandesti din ce in ce mai putin la el si intr-un final o sa ai norocul sa intalnesti pe cineva care o sa te faca sa il uiti. succes!
De ce ți-e tot timpul în minte? Hai să-ți spun. Pentru că tu faci să stea acolo, tu te gândești la el. Știu cum e, nu e vina ta, sau mă rog.
Uite ce te sfătuiesc, noi fetele, avem nevoie de atenție maximă, când nu primim, ne simțim aiurea. Caută și tu o persoană care să îți acorde atenția pe care o meriți, nu meriți jumătăți de măsură, nimeni nu merită asta.
Ca să nu îți bați capul cu el, de ce nu vorbești cu altcineva, desigur, nu o să te ajute prea mult, dar cel puțin îți ocupă timpul.
Încearcă să ieși cu prietenii, să faci ceea ce îți place, fără să îl implice pe el.
Fă ceva nou pentru tine, ceva ce-ți doreai de mult. Crede-mă că nu o să ai timp să te gândești sau să vorbești cu el, dar și când ai s-o faci, ai să simți altceva, nu știu un fel de repulsie.
Și o intrebare, băiatul e din oraș cu tine? Că n-ai pomenit decât de mesaje.
Multumesc mult de raspuns, chiar o sa fac o schimbare ca sa imi ocup mai mult timpul. Da, e din oras dar lucreaza si nu prea ne vedem.
Cu drag.
Nu-ți pierde timpul cu persoane care nu vor să-și ocupe puținul timp liber vorbind cu tine. Nu prea merită, mie mi-a luat un an jumătate să realizez asta, tu învață măcar din greșelile altora. Dacă simți nevoie să vorbești cu cineva, poți să-mi lași mesaj.