anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok...deci o sa incep prin a zice "salut comunitatii TPU". Revenind la problema mea, as vrea sa stiu cum ii pot oferii o floare unei fete cu care nu sunt intr-o relatie? Sincer chiar nu as vrea doar sa ii ofer floarea asa pur si simplu... cam ce as putea sa-i spun/sa fac?

Răspuns Câştigător
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Pai exista mai multe optiuni.
Cea mai draguta ar fi sa iesi cu ea undeva,la un suc,oriunde. Tu cumperi florile iar dupa ce comunicati putin ''iti amintesti'' de acea floare.
Mi s-a intamplat si am ramas foarte placut surprinsa!
Era un trandafir rosu,si acum il am. E uscar,evident. Si nu eram intr-o relatie cu baiatul respectiv,doar incerca sa ma cucereasca.
O alta optiune ar fi, sa cumperi floarea si sa mergi la ea sa i-o dai(dar e mai ciudat asa, cel putin mie asa mi se pare). ca totul sa mai capete putin sens, ai putea sa-i dai floarea de ziua indragostitilor.
Succes!
Daca t pot ajuta si cu altceva, astept mesaj pe privat!

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pur si simplu!
Te opresti in fata ei, zambesti, ii intinzi floarea si-i spui ca e "multumesc"-ul tau pentru ca iti face zilele mai frumoase!
E greu?happy
Curaj!

| doraz a răspuns (pentru greece12):

Ce tare. Mi-ar placea sa "patesc" si eu asa ceva happy
Haha, clar m-ar surprinde placut.
O idee foarte buna happy

| greece12 a răspuns (pentru doraz):

Vezi cat de mult mai usoara ar fi viata, daca am putea fi simpli si adevarati?
Uite, tu ai zambit numai la idee!happy

| doraz a răspuns (pentru greece12):

Daaahappy
Sper ca si StEfaNnnN sa ia atitudine.
Noi fete oricat de dure am vrea sa parem uite cum ne "doboara" un gest atat de simplu si adevarat, cum spune greece12.

| stark47 a răspuns:

Sa te duci pur si simplu cu floare in fata ei.te va intreba de ce i ai dat o in punctu ala ii poti spune adevarut, ca ai sentimente romantice pentru ea.sau o poti da de gard spunandu-i ca e o persoana "speciala" draguta care merita un gest frumos

| Dodolina25 a răspuns:

Pai daca o iubesti mergi in fata ei ii dai floarea si ii spui "TE IUBESC"