Să râdă de tine? destul de nepoliticos şi lipsit de maturitate să râzi de sentimentele cuiva. totuşi, eşti apropiat de fata aceasta? dacă nu, încearcă s-o faci, vorbiţi şi voi, dar nu fi insistent, începe cu discuţii în legătură pe subiecte mai. importante, de aici vor devia subiectele la muzică, jocuri, şi multe altele. S-o ţii aşa măcar şi accentuez, MĂCAR o săptămână şi nu cred că nu se va ataşa câtuşi de puţin de tine. Dacă deja sunteţi prieteni buni, e destul de ok, îi spus astfel " Dragă. am ceva să-ţi zic. dar, pot să am încredere că nu va mai afla altcineva? să fie secretul nostru dacă nu este acelaşi lucru şi din partea ta " ea, desigur te va intreba ce anume, să nu-i zici din prima, " de fapt lasă, nu trebuia să deschid subiectul ăsta. scuzele mele " ea se va ruga de tine, de dragul ei, îi vei zice " ştii, eu te plac de ceva timp. am încercat să mă apropii de tine şi mai mult, dar sunt diferit în preajma ta, poate crezi că-s linguşeli, dar îmi eşti foarte dragă. de asta am zis, dacă nu e reciproc, te rog, să rămână între noi. Pot avea încredere în tine? " dacă e reciproc, totul e ok, dacă nu, şi e fată simţită va tăcea, dacă vor afla colegile ei, ca să nu cazi de prost, spune-i c-a fost o provocare. eu aşa-mi recapăt încrederea şi am curajul să fac lucrurile care, fără acest motiv, nu le-aş putea face. Succes!
Daca tu crezi ca este o rusine sa stie clasa ca cineva ti-e drag, atunci tine gura inchisa. Daca fata ar accepta sa fie cu tine, atunci gura clasei nu va mai conta?
Pur si simplu spune-i! Daca nu o sa mai ai sansa asta vei suferi maimult...asa macar esti impacat ca sti ce gandeste :*
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: