| abdu95 a întrebat:

Ok deci sa incep. Imi place foarte mult de o fata si nu stiu cum sa ii spun pentru ca imi este teama ca daca ii voi spune ea va spune prietenelor ei. Prietenelor ei vor spune la toata clasa si toata clasa va rade de mine. cum as putea sa ii spun?

Răspuns Câştigător
| xDianne a răspuns:

Să râdă de tine? destul de nepoliticos şi lipsit de maturitate să râzi de sentimentele cuiva. totuşi, eşti apropiat de fata aceasta? dacă nu, încearcă s-o faci, vorbiţi şi voi, dar nu fi insistent, începe cu discuţii în legătură pe subiecte mai. importante, de aici vor devia subiectele la muzică, jocuri, şi multe altele. S-o ţii aşa măcar şi accentuez, MĂCAR o săptămână şi nu cred că nu se va ataşa câtuşi de puţin de tine. Dacă deja sunteţi prieteni buni, e destul de ok, îi spus astfel " Dragă. am ceva să-ţi zic. dar, pot să am încredere că nu va mai afla altcineva? să fie secretul nostru dacă nu este acelaşi lucru şi din partea ta " ea, desigur te va intreba ce anume, să nu-i zici din prima, " de fapt lasă, nu trebuia să deschid subiectul ăsta. scuzele mele " ea se va ruga de tine, de dragul ei, îi vei zice " ştii, eu te plac de ceva timp. am încercat să mă apropii de tine şi mai mult, dar sunt diferit în preajma ta, poate crezi că-s linguşeli, dar îmi eşti foarte dragă. de asta am zis, dacă nu e reciproc, te rog, să rămână între noi. Pot avea încredere în tine? " dacă e reciproc, totul e ok, dacă nu, şi e fată simţită va tăcea, dacă vor afla colegile ei, ca să nu cazi de prost, spune-i c-a fost o provocare. eu aşa-mi recapăt încrederea şi am curajul să fac lucrurile care, fără acest motiv, nu le-aş putea face. Succes!

| abdu95 explică (pentru xDianne):

Mersi pentru raspuns.

4 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Daca veti fi impreuna oricum se va afla, deci nu vad de ce ai ezita.

| neutrino a răspuns:

Daca tu crezi ca este o rusine sa stie clasa ca cineva ti-e drag, atunci tine gura inchisa. Daca fata ar accepta sa fie cu tine, atunci gura clasei nu va mai conta?

| ILoveYouAlexC a răspuns:

Pur si simplu spune-i! Daca nu o sa mai ai sansa asta vei suferi maimult...asa macar esti impacat ca sti ce gandeste :*